Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ο Πατέρας μου» από τον Σύλλογο Γυναικών Λαμίας
Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, που τιμάται κάθε χρόνο την 3η Κυριακή του Ιουνίου, ο Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Λαμίας προχωρά σε μια όμορφη και συγκινητική πρωτοβουλία: την οργάνωση έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Ο Πατέρας μου».
Η πρόσκληση συμμετοχής
Ο Σύλλογος καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν, αποστέλλοντας φωτογραφίες που απεικονίζουν τον πατέρα τους σε στιγμές της καθημερινότητας, στο σπίτι, στη δουλειά, με την οικογένεια. Στόχος είναι να αναδειχθεί ο σημαντικός και πολυδιάστατος ρόλος του πατέρα μέσα στο σύγχρονο κοινωνικό και οικογενειακό πλαίσιο.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται σε φωτογραφίες που δείχνουν πατέρα με παιδί, αποτυπώνοντας τη ζεστασιά, την υποστήριξη και τη διαχρονική παρουσία της πατρικής φιγούρας στη ζωή κάθε παιδιού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αγαπημένη τους φωτογραφία με τον πατέρα τους στο email: [email protected]
Μαζί με τη φωτογραφία, παρακαλούνται να αποστείλουν και τα στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο), προκειμένου να προετοιμαστεί σωστά η έκθεση.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος Δομοκού για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ενεργειακής Απόδοσης 2026
Στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2026
Αύριο η εκδήλωση «Αγγίζοντας τον Έναστρο Ουρανό» στο 1ο Γυμνάσιο Λαμίας
Στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Ημερών Erasmus+ 2026
Στο Ιάσιο της Ρουμανίας η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για το ευρωπαϊκό έργο PROSECO
Με θέμα « Οι δημόσιες προμήθειες στην υπηρεσία της κοινωνικής οικονομίας και της τοπικής ανάπτυξης»
Σήμερα οι "Στρακαστρούκες" του Δημήτρη Σαμόλη κάνουν "μπαμ" στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας
Σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και ώρα 21:00', στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Σολίστες και πρωταγωνιστές» που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης.