Εντυπωσιακές δημιουργίες από την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του μπαζάρ του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας
«ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!», είναι το μήνυμα του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας.
Ξεκίνησε η πρώτη μέρα διεξαγωγής του καθιερωμένου Χριστουγεννιάτικου Μπαζάρ του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας.
Από σήμερα λοιπόν (13/12) μέχρι και την Κυριακή (15/12) , στο ξενοδοχείο Σαμαράς , της πλατεία Διάκου μπορείτε να βρείτε είδη δώρων που επιμελήθηκαν με αγάπη από τους εθελοντές μέλη του συλλόγου!
Πιο συγκεκριμένα οι ώρες και οι μέρες που μπορείτε να επισκεφθείτε το μπαζάρ είναι: από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2024, αύριο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2024.
Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη μέρα του bazaar:































πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λαμία: Ο Πάνος Σόμπολος μας παρουσιάζει σήμερα το νέο του βιβλίο
Στις 7:00 μ.μ., στο Βιβλιοπωλείο SOFIANOS.
Η Λαμία υποδέχεται διεθνείς μουσικούς στα Σεμινάρια & Master Classes 2026
22-26 Ιουνίου...