ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Η παράσταση κουκλοθεάτρου "Μια Ευχή για το Δάσος" σήμερα στη Χώρα

Η παράσταση κουκλοθεάτρου "Μια Ευχή για το Δάσος" σήμερα στη Χώρα

Σήμερα Τετάρτη 22 Ιουλίου και ώρα 20:30', οι Παραμυθομικρούληδες παρουσιάζουν μια διαδραστική οικολογική περιπέτεια για όλη την οικογένεια.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026, οι Παραμυθομικρούληδες προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στον Χώρο Τόπος Τεχνών, στα Λελέικα Υπάτης, για μια ξεχωριστή θεατρική εμπειρία γεμάτη φαντασία, μουσική και οικολογικά μηνύματα.

Η παράσταση «Μια Ευχή για το Δάσος» αφηγείται την ιστορία της μικρής Λουκίας, που αγαπά όσο τίποτα το δάσος. Μια μέρα γνωρίζει το Φωτεινό Φύλλο, ένα μαγικό πλάσμα που της αποκαλύπτει πως το δάσος βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Μαζί ξεκινούν ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζητώντας το θρυλικό Μαγικό Πηγάδι, το μοναδικό μέρος όπου μια ευχή μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Στην πορεία τους θα ανακαλύψουν πως η αληθινή δύναμη βρίσκεται στη συνεργασία, την αγάπη, τον σεβασμό προς τη φύση και την πίστη ότι ακόμη και οι πιο μικρές πράξεις μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά.

Η παράσταση συνδυάζει:

  • Κουκλοθέατρο
  • Ζωντανή παρουσία ηθοποιών
  • Διαδραστικά θεατρικά παιχνίδια με τα παιδιά

Μια τρυφερή, διασκεδαστική και ταυτόχρονα ουσιαστική παράσταση που μιλά στα παιδιά για την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από τη δύναμη της φιλίας και της ελπίδας.

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Τσιμπούκας, Δήμητρα Χατζηνικολάου

Ηθοποιοί – Εμψυχωτές κούκλας: Κωνσταντίνος Τσιμπούκας, Δήμητρα Χατζηνικολάου

Αφήγηση & Μουσική επιμέλεια: Μαρία Κορέντζελου

Επιμέλεια κειμένου: Δρ. Αναστασία Καπατζιά, Ήβη Κατσούνη

Κατασκευή κούκλας: Βάσω Καλαργύρου

Τεχνικός ηχογράφησης: Άκης Λούκας Films

Φωτογραφία: Ευάγγελος Μπαλατσούκας

Σχεδιασμός αφίσας: Χρήστος Τασούλας

Παραγωγή: θεARTίστες

Πληροφορίες Παράστασης

Τετάρτη 22 Ιουλίου

Χώρος Τόπος Τεχνών, Λελέικα Υπάτης

Γενική είσοδος: 7€

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Μια παράσταση που υπενθυμίζει πως η μεγαλύτερη αλλαγή ξεκινά από μία μικρή ευχή. Και ίσως αυτή η ευχή να είναι αρκετή για να σώσει ένα ολόκληρο δάσος.

Εγκαίνια σήμερα για την έκθεση φωτογραφίας που «ζωντανεύει» τις ημέρες Απελευθέρωσης της Λαμίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Εγκαίνια σήμερα για την έκθεση φωτογραφίας που «ζωντανεύει» τις ημέρες Απελευθέρωσης της Λαμίας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Σήμερα οι "Στρακαστρούκες" του Δημήτρη Σαμόλη κάνουν "μπαμ" στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας