Λαμία: Ο Περικλής Φύκας παρουσιάζει το νέο του βιβλίο με τίτλο "Εισαγωγή στην Ιστορία του Φθιωτικού Συνδικαλιστικού Κινήματος"
Τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2025, στις 7:00' το απόγευμα, στη Λέσχη Σιδηροδρομικών Λαμίας (Κωνσταντινουπόλεως 1).
Ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων, το Τοπικό Παράρτημα Φθιώτιδας των συνταξιούχων Σιδηροδρομικών "Η ΕΝΟΤΗΤΑ", σε συνεργασία με τις Χρόνος Εκδόσεις σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του ιδρυτικού μας μέλους, Περικλή Φύκα, με τίτλο "Εισαγωγή στην Ιστορία του Φθιωτικού Συνδικαλιστικού Κινήματος".
Πρόκειται για ένα βιβλίο πολύμοχθης και εκτεταμένης έρευνας σχετικά με το συνδικαλιστικό κίνημα στο Νομό Φθιώτιδας, κορυφαίο μετερίζι της μη κρατικής εξουσίας με λαμπρούς αγώνες, νίκες και κατακτήσεις.
Την παρουσίαση θα κάνει η φιλόλογος και μέλος μας Χριστίνα Μήτσιου.
Η βιβλιοπαρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2025, στις 7:00' το απόγευμα, στη Λέσχη Σιδηροδρομικών Λαμίας (Κωνσταντινουπόλεως 1).
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Χριστούγεννα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας
Εσείς θα χάσετε το χριστουγεννιάτικο χωριό;
Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κυρτώνη του Δήμου Λοκρών
Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2025