ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Λαμία: Το 12ο Δημοτικό Σχολείο θα συμμετάσχει στο 4ο Πασχαλινό Bazaar

Λαμία: Το 12ο Δημοτικό Σχολείο θα συμμετάσχει στο 4ο Πασχαλινό Bazaar

«Βιωματική μάθηση και συνεργασία» - Το Σάββατο 4 Απριλίου από τις 09:00' έως τις 14:00', στην Πλατεία Πάρκου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

«Δεν είναι απλώς ένα Bazaar: Είναι μάθημα ζωής από τα παιδιά»

Η συμμετοχή αυτή δεν περιορίζεται στην παραγωγή και πώληση προϊόντων, αλλά εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο παιδαγωγικό πλαίσιο, βασισμένο στις αρχές της παιδαγωγικής Freinet και της βιωματικής μάθησης. Οι μαθητές εμπλέκονται ενεργά σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, συνδέοντας τη σχολική γνώση με την καθημερινή ζωή.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, οι μαθητές καλλιεργούν δεξιότητες συνεργασίας, υπευθυνότητας και δημιουργικότητας, ενώ ταυτόχρονα κατανοούν βασικές αρχές της τοπικής οικονομίας, της αειφορίας και της κοινωνικής συμμετοχής.

Ο σχολικός συνεταιρισμός λειτουργεί ως ένα ζωντανό κύτταρο μάθησης και συνεργασίας, ενισχύοντας τη σύνδεση του σχολείου με την τοπική κοινωνία και προάγοντας την ενεργό συμμετοχή όλων των μελών της σχολικής κοινότητας.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερό μας με τον αριθμό 8, να γνωρίσετε από κοντά το έργο των παιδιών και να στηρίξετε την προσπάθειά τους.

Εμείς βάλαμε όλα μας τα χρώματα και τα πιο φωτεινά μας χαμόγελα…

Εσείς, θα λείπετε;

Το 20ο Φεστιβάλ Οίτης υποδέχεται τη Ματούλα Ζαμάνη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το 20ο Φεστιβάλ Οίτης υποδέχεται τη Ματούλα Ζαμάνη
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google