Ο Χρήστος Θηβαίος απόψε στη "Χώρα" για μια επετειακή συναυλία
Στις 9:00' το βράδυ της Παρασκευής, στα Λελέικα Υπάτης.
Ο Χρήστος Θηβαίος, μία από τις πιο ξεχωριστές και ευαίσθητες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2026 στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”, στα Λελέικα Υπάτης, στα πλαίσια του 20ου Φεστιβάλ Οίτης, με μια μοναδική επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια πορείας του στη δισκογραφία με τίτλο "30 χρόνια μέρες αδέσποτες" και μας υπόσχεται να μας ταξιδέψει μέσα από τραγούδια που σημάδεψαν την πορεία του.
Σε μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, μνήμες και αλήθειες, ο αγαπημένος τραγουδοποιός ξεδιπλώνει το πλούσιο ρεπερτόριό του από τους Συνήθεις Υπόπτους και τις συνεργασίες του με σπουδαίους δημιουργούς, μέχρι τις πιο πρόσφατες προσωπικές του δουλειές.
Με τη λιτότητα και την αμεσότητα της ακουστικής προσέγγισης, τα τραγούδια παίρνουν νέα πνοή και φέρνουν πιο κοντά τον καλλιτέχνη με το κοινό, δημιουργώντας μια βαθιά ανθρώπινη και καλλιτεχνική εμπειρία.
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 15 €
Ταμείο: 18 €
Προπώληση εισιτηρίων: more.com
Προπώληση εισιτηρίων και στα γραφεία του Φεστιβάλ Οίτης στη Λαμία (Αντιγόνης 7, δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο, τηλ. 22310 43333) Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 10.00 έως 17.00.
Πληροφορίες / κρατήσεις: 2231043333 / 2231051075.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις του 20ου Φεστιβάλ Οίτης στην επίσημη ιστοσελίδα του στο: www.xwra.gr
Info:
Συναυλία –Χρήστος Θηβαίος
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2026
Ώρα έναρξης: 21.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα» Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 22310 51075, 22310 43333
e-mail: [email protected] www.xwra.gr

Σε συνδιοργάνωση με:
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.) Δήμος Λαμιέων

πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αύριο η εκδήλωση «Αγγίζοντας τον Έναστρο Ουρανό» στο 1ο Γυμνάσιο Λαμίας
Στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Ημερών Erasmus+ 2026
Στο Ιάσιο της Ρουμανίας η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για το ευρωπαϊκό έργο PROSECO
Με θέμα « Οι δημόσιες προμήθειες στην υπηρεσία της κοινωνικής οικονομίας και της τοπικής ανάπτυξης»
Σήμερα οι "Στρακαστρούκες" του Δημήτρη Σαμόλη κάνουν "μπαμ" στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας
Σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και ώρα 21:00', στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Σολίστες και πρωταγωνιστές» που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης.
Λαμία: Πλημμύρισε από μουσικές και χορούς του πόντου η πλατεία Πάρκου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Για τα 40α γενέθλια της Ένωσης Ποντίων Φθιώτιδας…