«Tα φαναράκια της αγάπης»: Η Λαμία θα πλημμυρίσει με χαμόγελα σε μια μεγάλη γιορτή!
Tο Σάββατο 8 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Σαμαράς.
Η Τοπική Επιτροπή Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Ν. Φθιώτιδας σας προσκαλεί με μεγάλη χαρά, για 2η συνεχόμενη χρονιά, στη γιορτή χειροποίητων φαναριών με ανακυκλώσιμα υλικά: «Tα φαναράκια της αγάπης», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2025, στις 17:00, στο ξενοδοχείο Σαμαράς στη Λαμία και με είσοδο ελεύθερη.
Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, θα δημιουργήσουμε πολύχρωμα φαναράκια, αναβιώνοντας ένα πολύ αγαπημένο έθιμο των παιδιών στη Γερμανία και περπατώντας να φωτίσουμε τα σοκάκια της πόλης μας στέλνοντας μηνύματα αγάπης, ειρήνης και ελπίδας.
Με μουσική, παιδικά χαμόγελα, δημιουργικότητα και αρκετές εκπλήξεις, θα γιορτάσουμε το φως που υπάρχει μέσα σε όλους μας. Άλλωστε όταν το φως και η αγάπη μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται!
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να κάνουμε τη Λαμία να λάμψει!
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σκακιστική Ακαδημία Λαμίας: Ξεκινάμε τα μαθήματα και σας περιμένουμε!
Από Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2026
Με λαμπρότητα η τελετή Εορτασμού της Εκατονταετηρίδας από την Ίδρυση του Οικισμού Πετριλίων Δομοκού
Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026
«Η Φαύστα» του Μποστ έρχεται στην Αμφίκλεια
Η Θεατρική Σκηνή «Έκφραση» παρουσιάζει τη γνωστή κωμωδία το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο.
Την Πέμπτη χορεύουμε σε ρυθμούς Tango και Latin στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας
Στο πλαίσιο του 2ου Κύκλου των «Σουαρέ»
Ετοιμάζονται για το παζάρι και στην Αμφίκλεια - Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής
Διαβάστε την ανακοίνωση του δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας