Ανακοίνωσε Βαγγέλη Στουρνάρα ο ΠΑΣ Λαμία
Ο 43χρονος προπονητής με καταγωγή από τη Γλύφα, έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου…
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της επισημοποίησης του «διαζυγίου» με το Λάκη Παπανικολάου, ο ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον 43χρονο Βαγγέλη Στουρνάρα.
Ο νέος κόουτς έχει φορέσει κι αυτός την ιστορική φανέλα της Λαμίας, έχοντας ξεκινήσει από την ομάδα του χωριού του τη Γλύφα. Στην πορεία του ως ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε στην μεγάλη κατηγορία με τη φανέλα της ΑΕΛ. Ως προπονητής έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες με ταλευταίο σταθμό τον ΠΟ Ελασσόνας.
Η ανακοίνωση:
«Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Βαγγέλη Στουρνάρα.
Ο 43χρονος τεχνικός ο οποίος κατάγεται από τη Γλύφα και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Α, βρισκόταν μέχρι πρότινος στο τιμόνι του ΠΟ Ελασσόνας, παρουσιάζοντας αξιόλογο έργο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής και με τη φανέλα της Λαμίας, ενώ έχει δουλέψει ως προπονητής σε Απόλλωνα Λάρισας, ΟΦ Ιεράπτερας, Επισκοπή και Εράνη Φιλιατρών.
Η Λαμία τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
Ο νέος προπονητής θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση σήμερα το απόγευμα στις 16:00 στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γ’ Εθνική: Στον 5ο Όμιλο οι ομάδες της Φθιώτιδας
Με 10 ομάδες από την Περιφέρεια Στερεάς και 1 από την ΕΠΣ Λέσβου…
5ο STEREA RUN: «Η Στερεά Ελλάδα σας καλεί ξανά να τρέξετε για να τη γνωρίσετε!»
Με 5 Κορυφαίους AMBASSADORS