ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Απαγορεύσεις για το ματς της Λαμίας με το Λεβαδειακό

Απαγορεύσεις για το ματς της Λαμίας με το Λεβαδειακό

Για φιλάθλους και οδηγούς…

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ενημέρωσε για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, για την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Λεβαδειακού για το ματς της 6ης αγωνιστικής των Play Out (Group 9-14) της SUPER LEAGUE 1, στη Λαμία με αντίπαλο την τοπική ομάδα (Δευτέρα 05-05-2025 και ώρα 20:00).

Να σημειώσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 δεν έκανε δεκτό το αίτημα των φιλοξενουμένων για διάθεση εισιτηρίων και θύρας και δήλωσε ότι, η Θύρα 4 του γηπέδου θα παραμείνει κλειστή. Αυτό σημαίνει ότι εκδόθηκαν 4.901 εισιτήρια τα οποία διατίθενται με ηλεκτρονικό τρόπο (μέσω της ειδικής πλατφόρμας, τιμές ΕΔΩ).

Περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα αναπτυχθούν αστυνομικές δυνάμεις για την πραγματοποίηση αυστηρών προελέγχων, σύμφωνα με τη ΓΕΠΑΔ Στερεάς, ενώ θα εφαρμοστούν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων από την 14:00΄ ώρα έως και μια ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ως ακολούθως:

  • Στην οδό Φλέμινγκ (από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού έως τη συμβολή της με την οδό Σταδίου)
  • Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμινγκ έως την συμβολή της με την οδό Κ. Παλαμά)
Τένις: 1η θέση στο Ενωσιακό για τη Χαρά Καραντάθα από τη Στυλίδα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τένις: 1η θέση στο Ενωσιακό για τη Χαρά Καραντάθα από τη Στυλίδα