Εντυπωσίασε η ομάδα του Ν.Α.Ο.Λ. στο 4ο Κύπελλο Νηρέα
Η ομάδα κατέκτησε 32 μετάλλια και ετοιμάζεται δυναμικά για τα «ΔΙΑΚΕΙΑ», την σημαντικότερη κολυμβητική διοργάνωση της Λαμίας!
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της προαγωνιστικής ομάδας του Ν.Α.Ο.Λ. στο 4ο Κύπελλο Νηρέα που διεξήχθη στο δημοτικό κολυμβητήριο της Λαμίας το Σάββατο 26 Απριλίου. Ο Ν.Α.Ο.Λ κατέκτησε συνολικά 32 μετάλλια και απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι γίνεται σπουδαία δουλειά στις ακαδημίες του από τους προπονητές Αλέξανδρο Κόκκινο και Βασίλη Αλεξόπουλο.
Τα μετάλλια του Ν.Α.Ο.Λ. κατέκτησαν οι: Αναγνωστόπουλος Θανάσης (1 χάλκινο), Γκούρλη Χρύσα (1 χρυσό), Ζάχος Ραφαήλ (2 χρυσά και 1 ασημένιο), Κάγιο Αλεξάνδρα (2 ασημένια και 1 χάλκινο), Κοτσώνα Ευαγγελία (3 ασημένια), Κοτσώνας Γιάννης (1 ασημένιο και 2 χάλκινα), Κουκοβίνου Παρασκευή (1 ασημένιο και 2 χάλκινα), Περίσσιος Ευθύμης (1 ασημένιο και 1 χάλκινο), Ρεντζόπουλος Θάνος (1 ασημένιο και 1 χάλκινο), Ρίζου Ελένη (2 ασημένια και 1 χάλκινο), Σύρου Δήμητρα (1 ασημένιο και 2 χάλκινα), Τσιάκας Κωνσταντίνος (2 χάλκινα), Τσιούμας Θανάσης (2 χρυσά και 1 ασημένιο), Τσιούνης Ηρακλής (1 χάλκινο) ενώ στην αποστολή συμμετείχαν και οι Δημουλά Μαρία (με καλύτερη θέση την 6η), Θελούρας Βασίλης (4η θέση) και Παναγή Γεωργία (7η θέση).
Σύσσωμη η προαγωνιστική ομάδα του Ν.Α.Ο.Λ. ανανέωσε το ραντεβού της για την μεγάλη και ιστορική κολυμβητική διοργάνωση της Λαμίας, τα «ΔΙΑΚΕΙΑ», που θα διεξαχθούν στην πόλη μας το διήμερο 31 Μαϊου και 1 Ιουνίου!
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η Λαμία πατάει… γκάζι: Το Drift έρχεται στην ΠΕΛ στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Δύο ημέρες γεμάτες πλαγιολισθήσεις και αγωνιστική δράση για τον 7ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift.
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-1: «Λύτρωση» με Σάλιακα στο 90+2′ και επιστροφή στις νίκες στη Super League
Πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ο Έλληνας μπακ και σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα.
Η Λαμία γιορτάζει τον αθλητισμό σήμερα Κυριακή με την Ολυμπιονίκη Νίκη Μπακογιάννη
«Ανοιχτή Ημέρα Άθλησης» από τις 17:30 έως τις 20:00, στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Χαλκιοπουλείου Κλειστού Γυμναστηρίου.