Επέστρεψε στην Καρταχίνες ο Νούνιες
Ο Κρίστοφερ Νούνιες αποχώρησε από τη Λαμία και επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Στην Καρταχίνες, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρίστοφερ Νούνιες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία. Ο 27χρονος χαφ μετά από 3,5 χρόνια στην ομάδα της Φθιώτιδας αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του.
«Ο Κρίστοφερ Νούνιες είναι το δεύτερο μεταγραφικό μας απόκτημα για το προσεχές πρωτάθλημα. Καλώς ήρθες σπίτι», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Φέτος, ο Κοσταρικανος άσος κατέγραψε 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και μία ασίστ. Συνολικά με τη φανέλα της Λαμίας, μέτρησε 116 παιχνίδια, 5 γκολ και τέσσερις ασίστ.
Πηγή: sdna.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2027
Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 27 Ιουνίου 2027, σύμφωνα με το νέο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA (WRC), το οποίο εγκρίθηκε από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον «6ο ΗΝΙΟΧΟ ΔΡΟΜΟ - 5ο ΣΤΕΡΕΑ RUN»
Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Οκτωβρίου…
«Καλό ταξίδι φίλε Νίνο»: Το αντίο του Θανάση Χριστοδούλου στον Ντίνο Σκαφτούρα
Έφυγε από τη ζωή ο εξαίρετος άνθρωπος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Λαμιακού ποδοσφαίρου Ντίνος Σκαφτούρας.
Νέο Guinness για τον Στερεοελλαδίτη Γιώργο Κοτσιμπό: 47 επαναλήψεις και παγκόσμιο ρεκόρ με τον Απόστολο Δέρβα!
Ρυθμός κι εμπιστοσύνη: τα Tandem Push-ups είναι μια χορογραφία πάνω σε γροθιές.
Βαρύ πένθος στην ποδοσφαιρική Λαμία: «Έφυγε» ο Ντίνος Σκαφτούρας
Μέλος της πρώτης «μεγάλης ομάδας» της δεκαετίας 60-70…