Φθιώτιδα: Οι μαθήτριες του ΓΕΛ Αμφίκλειας κατέκτησαν την 1η θέση του σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ
Σημαντική διάκριση και για τους μαθητές του ΓΕΛ Ελάτειας που κατέλαβαν τη 2η θέση.
Διπλή χαρά και υπερηφάνεια για τη συμμετοχή των Γενικών Λυκείων Αμφίκλειας και Ελάτειας στον τελικό του σχολικού Πρωταθλήματος πετοσφαίρισης Φθιώτιδας!
Η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του ΓΕΛ Αμφίκλειας κατέκτησε για 2η συνεχή χρονιά την κορυφή, διατηρώντας τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Φθιώτιδας, μετά την επικράτησή της επί της αντίστοιχης ομάδας του 6ου ΓΕΛ Λαμίας.
Η ομάδα βόλεϊ αγοριών του ΓΕΛ Ελάτειας, παρότι έδωσε τον καλύτερο εαυτό της απέναντι στο 1ο ΓΕΛ Λαμίας, δεν κατάφερε να στεφθεί νικήτρια, τερματίζοντας δεύτερη στο πρωτάθλημα αλλά πρώτη στην καρδιά όλων.
Με την ίδια αγάπη και ικανοποίηση θέλουμε να συγχαρούμε θερμά τόσο την ομάδα κοριτσιών του ΓΕΛ Αμφίκλειας για τη σκληρή δουλειά, η οποία απέδωσε καρπούς, όσο και την ομάδα αγοριών του ΓΕΛ Ελάτειας για την εξαιρετική παρουσία τους, ασχέτως αποτελέσματος.
Άλλωστε, η αξία της συμμετοχής είναι πάντοτε σημαντικότερη από το εκάστοτε αποτέλεσμα, καθώς μαθαίνει στα παιδιά μας να αγωνίζονται, να συνεργάζονται, να εξελίσσονται μα και να σέβονται την προσπάθεια όλων.
Μεγάλο μπράβο και στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, κ. Νικόλαο Μπέη και κα Ασημίνα Ψαθά, για την προετοιμασία των ομάδων, καθώς και στους λοιπούς εκπαιδευτικούς, γονείς και φίλους των παιδιών για την ηθική υποστήριξη.
Η επιτυχία δεν μετριέται μόνο στις διακρίσεις, αλλά και στα οφέλη που αποκομίζουμε από τον αθλητισμό καθόλη τη διαδρομή του. Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά μας και καλή συνέχεια σε όλες τις σχολικές ομάδες μας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Το "Stylida Street Basket 3on3" επιστρέφει για 4η χρονιά
Το τριήμερο 7-9 Αυγούστου 2026, στο πάρκο του λαού, στη Στυλίδα.
Γ’ Εθνική: Στον 5ο Όμιλο οι ομάδες της Φθιώτιδας
Με 10 ομάδες από την Περιφέρεια Στερεάς και 1 από την ΕΠΣ Λέσβου…