ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ιδανική πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία και νίκη μέσα στη Λευκάδα

Ιδανική πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία και νίκη μέσα στη Λευκάδα

Στις καθυστερήσεις ισοφαρίστηκε ο Σταυρός που είχε καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι στην Ελασσόνα…

Με το δεξί ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής - 3ος Όμιλος ο ΠΑΣ Λαμία επικρατώντας καθαρά στη Λευκάδα του Τηλυκράτη με σκορ 0-2. Τα γκολ της ομάδας του Λάκη Παπανικολάου σημείωσαν οι Βρέττας (5’) και Φράγκος (60’).

ΠΑΣ Λαμία (Λάκης Παπανικολάου): Στάγκος, Σεντής, Γιώτης, Κουφιώτης, Τρούμπουλος, Καποδίστριας (88’ Γεωργούσης), Φράγκος, Ντότης (57’ Ματθαίου), Βρέττας (70’ Ζαλοκώστας), Τσιάκας, Λιοπύρης (57’ Τσιάτσος)

Στον πάγκο ήταν και οι, Σκαρλάτος, Πιτσίκας Κ., Πιτσίκας Η., Αποστόλου, Σαρρής

Ισοπαλία 2-2 για τον Αστέρα Σταυρού στην Ελασσόνα που ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Η ομάδα του Αστέρα είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στο 30’ από το γκολ Κουκούλη, με δύο όμορφα γκολ όμως, του Νίκου Μόσχου στο 38’ και του Σαΐτη στο 80’ έδειξαν ότι μπορούσαν να πάρουν το ματς με ανατροπή. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων όμως δέχτηκαν την ισοφάριση.

Αστέρας Σταυρού (Βαγγέλης Λέντας): Τσάμης, Παλιάκος, Μαλισσόβας, Μόσχος, Νικολόπουλος Λ., Λάππας, Αντωνόπουλος, Μανιώτης, Κακκάβας, Νικολόπουλος Κ., Κουτσούμπας

Στα άλλα παιχνίδια επικράτησαν οι γηπεδούχοι:

Αναγέννηση Άρτας - Αναγέννηση Σχηματαρίου 1-0

Άρης Φιλιατών - Νέα Σελεύκια 2-0

ΑΕ Λευκίμμης - Πρόοδος Ρωγών 1-0

Στο άλλο παιχνίδι Θεσπρωτός - Ανθούπολη 0-3 αα, ενώ ρεπό είχαν τα Τρίκαλα.

Τένις: 1η θέση στο Ενωσιακό για τη Χαρά Καραντάθα από τη Στυλίδα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τένις: 1η θέση στο Ενωσιακό για τη Χαρά Καραντάθα από τη Στυλίδα