Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 1-2: Διπλό με ανατροπή για τους Αγρινιώτες στα πλέι άουτ
Ο Παναιτωλικός πήρε εκδίκηση για την ήττα στο Αγρίνιο
Με τον Ανδρέα Τεττέη να κάνει άλλο ένα «μεγάλο» ματς με κερδισμένο πέναλτι και γκολ, ο Παναιτωλικός έσπασε το σερί των 4 αγώνων χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες, 2 ήττες), περνώντας με νίκη 2-1 απ' τη Λιβαδειά στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play out για τις θέσεις 9-14.
Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχουν ως κίνητρο πλέον την 9η θέση, ο Λεβαδειακός (που αγωνίστηκε χωρίς τους Ζίνι και Γιαννιώτα), άνοιξε το σκορ με τον Τσάπρα, όμως οι Αγρινιώτες «γύρισαν» το ματς με το εύστοχο πέναλτι του Λιάβα κι άλλο ένα γκολ απ' τον Τεττέη.
Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε πολύ πιο δυνατά το ματς παίρνοντας τα «ηνία» από νωρίς και μόλις στο 11΄ άνοιξε το σκορ μετά από ωραία σέντρα-σουτ του Τσάπρα που κόντραρε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Τσάβες για το 1-0 υπέρ της ομάδας της Βοιωτίας.
Μετά το 25΄ ο Παναιτωλικός έγινε πολύ πιο ενεργός στο παιχνίδι, βελτίωσε την κυκλοφορία της μπάλας και μ' αυτόν τον τρόπο έφτασε σε γκολ ισοφάρισης, όταν στο 37' από κάθετη πάσα του Ρόα, ο Τεττέη ανατράπηκε καθαρά απ' τον Μακάνιο μέσα στην περιοχή. Ο Λιάβας ανέλαβε την εκτέλεση στο 39' και δεν αστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τσοκάι έκανε τρομερό λάθος γυρίζοντας την μπάλα αδύναμα προς τον τερματοφύλακά του, ο Τεττέη «μπήκε» στη φάση, απέφυγε τον Μακάνιο κι έκανε το 2-1 για την ομάδα του Αγρινίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός πίεσε ψάχνοντας γκολ ισοφάρισης κι έχασε πολύ σημαντικές ευκαιρίες με τους Βέρμπιτς (60΄, κόντραρε η μπάλα στο σουτ του) και Συμελίδη (68΄ πολύ καλό σουτ, λίγο άουτ).
Στο 81΄ ο Ρόμο είχε άλλη μία καλή στιγμή, όμως το πλασέ του απ' τα πέντε μέτρα κόντραρε πάνω στον Μλάντεν, με τον Τσάβες να είναι σχεδόν... εξουδετερωμένος, ενώ στο 88΄ ο Ρόα είχε την τελευταία καλή φάση του αγώνα με ένα σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ.
Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: 44΄ Τσοκάι, 51΄ Λιάγκας, 82΄ Αμπού Χάνα, 84΄ Μορέιρα, 88΄ Μπάλτσι - 42΄ Λιάβας, 45΄ Στάγιτς, 74΄ Τεττέη
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Μακάνιο, Τσάπρας, Λιάγκας, Άμπου Χάνα, Βήχος, Τσοκάι (64΄ Ρόμο), Λαμαράνα (22΄ Μορέιρα), Κωστή, Βέρμπιτς (63΄ Συμελίδης), Μπάλτσι, Όζμπολτ (83΄ Πεντρόζο).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μπακάκης (87΄ Γαλιάτσος), Μλάντεν, Στάγιτς, Μαυρίας (78΄ Αγαπάκης), Νικολάου, Λιάβας, Πέρες (78΄ Κοντούρης), Ρόα, Λαχούντ (67΄ Αποστολόπουλος), Τεττέη (78΄ Λομόνακο).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-1: «Λύτρωση» με Σάλιακα στο 90+2′ και επιστροφή στις νίκες στη Super League
Πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ο Έλληνας μπακ και σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα.
Η Λαμία γιορτάζει τον αθλητισμό σήμερα Κυριακή με την Ολυμπιονίκη Νίκη Μπακογιάννη
«Ανοιχτή Ημέρα Άθλησης» από τις 17:30 έως τις 20:00, στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Χαλκιοπουλείου Κλειστού Γυμναστηρίου.
Η Λαμία φιλοξενεί τον «5ο STEREA RUN – Lamia night run» - Δηλώστε συμμετοχές
Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2026 - Και φέτος παρουσιαστής θα είναι ο Κώστας Μαρτάκης
Ο Λαμιώτης Ιωάννης Καλικάς έγραψε ιστορία στις Άλπεις!
Πρώτος Έλληνας στο TOR330 2026.