ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 34 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

ΠΑΣ Λαμία: Με αποστολή ανάγκης στο Βόλο

ΠΑΣ Λαμία: Με αποστολή ανάγκης στο Βόλο

Εκτός αποστολής Μπιλάλ, Τσιμπόλα και Ραντόνια…

Για πρώτη φορά 19αδα ανακοίνωσε ο προπονητής της Λαμίας Θανάσης Στάικος για αποστολή που θα ταξιδέψει εκτός έδρας και συγκεκριμένα για το αποψινό ματς (20:00’) της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League Play Outs, κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Έλληνας τεχνικός εκτός των άλλων προβλημάτων και αποχωρήσεων, δεν θα έχει στη διάθεσή του σε σχέση με το προηγούμενο ματς και τους Μπιλάλ, Τσιμπόλα (κάρτες) και Ραντόνια με αποτέλεσμα το ρόστερ να περιορίζεται στα 19 άτομα μαζί με τους τρεις τερματοφύλακες.

Πολύ δύσκολο το έργο της Φθιωτικής ομάδας απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς και ίσως μάλιστα με τη νίκη εξασφαλίσουν από απόψε τη σωτηρία τους (σε περίπτωση στραβοπατήματος της Καλλιθέας που παίζει την ίδια ώρα με τον Πανσερραϊκό). Η Λαμία που σε 8 αγώνες στο Βόλο δεν έχει νίκη παρά μόνο 5 ισοπαλίες.

Η αποστολή:

Kostic, Καψαλιάρης, Συριτούδης, Ντεντάκης, Γκοτζαμανίδης, Ring, Βιτλής, Soria, Χαντάκιας, Γυφτομήτρος, Sakor, Σουρλής, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Τσιάκας, Τερεζίου, Ibanez, Βλαχομήτρος, Lake.

Λαμία: Γεμάτος επιτυχίες ο Ιούνιος για τη σχολή ενόργανης "Ερμής"
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Λαμία: Γεμάτος επιτυχίες ο Ιούνιος για τη σχολή ενόργανης "Ερμής"