ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Στη Στυλίδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου

Στη Στυλίδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου

Το τριήμερο 19-21 Ιουνίου 2026.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Η πόλη της Στυλίδας και φέτος υποδέχεται από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου 2026 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου στις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων, μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις της ελληνικής ποδηλασίας για τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, με την υποστήριξη του Δήμου Στυλίδας, στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Στυλίδας, στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι καλύτεροι νεαροί αθλητές και αθλήτριες της χώρας θα διεκδικήσουν τους πανελλήνιους τίτλους στις αγωνιστικές δοκιμασίες ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής, προσφέροντας υψηλό αγωνιστικό θέαμα στους φίλους της ποδηλασίας.

Ιδιαίτερη θέση στο πρόγραμμα κατέχει η ανοιχτή ποδηλατική διαδρομή για μικρούς και μεγάλους, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες και τους επισκέπτες να συμμετάσχουν δωρεάν, με το ποδήλατο, το κράνος και την καλή τους διάθεση.

Ο Δήμος Στυλίδας καλεί κατοίκους και επισκέπτες να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες, να χειροκροτήσουν τους αθλητές και να συμβάλουν στην επιτυχία μιας κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης που προβάλλει την περιοχή σε πανελλήνιο επίπεδο.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων: 

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2026 – Στυλίδα (Κεντρική Πλατεία)

11:00 – 13:00: Επικύρωση Συμμετοχών – Έλεγχος Δελτίων στο Κτίριο ΟΣΚ Στυλίδας

13:30: Τεχνικό Συνέδριο (στον ίδιο χώρο, ως άνω)

15:45: Έναρξη Τεχνικού Ελέγχου - Υπογραφών Φ.Α. (στον χώρο εκκίνησης)Πλατεία Στυλίδας

16:00: Κατηγορία Παγκορασίδων (7,6km), ακολούθως οι Παμπαίδες (7,6km), οι Κορασίδες (10,1km) και οι Παίδες (10,1km)

19:30: Απονομές Επάθλων και παρουσίαση Ομάδων στην Κεντρική Πλατεία Στυλίδας.

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2026 -Στυλίδα (Πλατεία Στυλίδας)

14:15 - 15:15: Υπογραφές στα Φ.Α.

15:30: Εκκίνηση Παμπαίδες (42,2km - 3 στροφές)

17:30: Εκκίνηση Κορασίδες (56,4km - 4 στροφές) και 17:35 Παγκορασίδες (42,2 km - 3 στροφές)

19:45: Απονομές στην Κεντρική Πλατεία Στυλίδας.

Κυριακή, 21 Ιουνίου 206 – Στυλίδα (Πλατεία Στυλίδας)

08:45 - 09:45: Υπογραφές στα Φ.Α.

10:00: Εκκίνηση Παίδων (82,7km)

11:45: Ποδηλατική διαδρομή για μικρούς και μεγάλους, χωρίς καμιά οικονομική η άλλοι υποχρέωση, φέρτε το ποδήλατο σας και το κράνος φυσικά και την καλή σας διάθεση!

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από 10:30 έως 11:45

12:30: Εκκίνηση

13:00: Απονομές Επάθλων στην Κεντρική Πλατεία Στυλίδας

Κυριακή: «Βάλε κράνος, πάρε το ποδήλατό σου και γίνε μέρος της γιορτής!»

Στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου 2026, ο Δήμος Στυλίδας προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στην ανοιχτή ποδηλατική διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου 2026 στην Κεντρική Πλατεία Στυλίδας.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν το ποδήλατο και την άθληση. Το μόνο που χρειάζεται είναι το ποδήλατό σας, το προστατευτικό κράνος και η καλή σας διάθεση.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από τις 10:30 έως τις 11:45 στην Κεντρική Πλατεία Στυλίδας, ενώ η εκκίνηση της ποδηλατικής διαδρομής θα δοθεί στις 12:30.

Παράλληλα, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα ποδήλατο, το οποίο αποτελεί ευγενική προσφορά της εταιρείας Moto Μπέλλος Στυλίδας, μέσα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της διαδρομής.

Σας περιμένουμε όλους σε μια ξεχωριστή γιορτή αθλητισμού, ψυχαγωγίας και ποδηλατικής κουλτούρας, για να στείλουμε μαζί το μήνυμα της άσκησης, της ασφαλούς μετακίνησης και της συμμετοχής.

Κυριακή 21 Ιουνίου 2026 - Κεντρική Πλατεία Στυλίδας

  • Εγγραφές: 10:30 – 11:45
  • Εκκίνηση Διαδρομής: 12:30
  • Συμμετοχή: Δωρεάν για όλους
  • Μεγάλο Δώρο: Ένα ποδήλατο, προσφορά της Moto BELLOS στην Στυλίδα.
11 χρόνια παράδοσης στο μπάσκετ: Επιστρέφει το Τουρνουά Πλατανόδασους Αργυροχωρίου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 11 χρόνια παράδοσης στο μπάσκετ: Επιστρέφει το Τουρνουά Πλατανόδασους Αργυροχωρίου
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google