Χάλκινο μετάλλιο για την Λαμιώτισσα Αγορίτσα - Αρτεμία Κίτσιου στους Μεσογειακούς Αγώνες Τaekwondo
Πλέον στρέφει την προσοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028.
Μία ακόμη σημαντική διεθνή επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Αγορίτσα Αρτεμία Κίτσιου, κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες, ως μέλος της Ελληνικής αποστολής με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Ελληνική Προολυμπιακή Ομάδας με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028.
Η νεαρή αθλήτρια, εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε μία από τις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις, ανέβηκε για ακόμη μία φορά στο βάθρο, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες του αθλήματός της σε διεθνές επίπεδο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η νέα αυτή επιτυχία έρχεται να προστεθεί σε ένα ήδη εντυπωσιακό αγωνιστικό βιογραφικό. Η Κίτσιου είναι Ασημένια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κατηγορία Under 21, ενώ έχει κατακτήσει και την 5η θέση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών, καθώς επίσης και 11 φόρες πρωταθλήτρια Ελλάδος, απέναντι στις κορυφαίες αθλήτριες στην κατηγορία των γυναικών.
Η 3η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα στην πορεία της προς τον μεγάλο της στόχο: τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028.

Με σκληρή δουλειά, καθημερινή προσπάθεια, συνέπεια και προσήλωση στον στόχο, η Κίτσιου συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία στον διεθνή αθλητισμό, κάνοντας υπερήφανη την οικογένειά της, τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά δίπλα της, αλλά και ολόκληρη τη Φθιώτιδα.
Η Αγορίτσα Αρτεμία Κίτσιου αποτελεί τη μοναδική αθλήτρια στην ιστορία του Taekwondo στη Φθιώτιδα που έχει καταφέρει να φτάσει σε αυτό το επίπεδο διεθνών διακρίσεων.
Με ασημένιο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Under 21, 5η θέση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών και πλέον χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες, η Κίτσιου έχει ήδη αφήσει το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στον αθλητισμό της Φθιώτιδας.

Μια πορεία που αποτελεί πηγή υπερηφάνειας όχι μόνο για τον Σύλλογο και την προπονήτριά της, αλλά για ολόκληρη την περιοχή.
Ο Α.Σ.Τaekwondo Φθιωτικό Αδάμαστο Πνεύμα και η προπονήτρια Λιτοπούλου Ιωάννα συγχαίρουν θερμά την Αγορίτσα Αρτεμία Κίτσιου για τη νέα μεγάλη της επιτυχία και δηλώνουν υπερήφανοι που συμμετέχουν σε αυτή τη μοναδική αθλητική διαδρομή.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κύπελλο Ελλάδος και απαγορεύσεις! Χωρίς φιλάθλους ο Αστέρας στη Λιβαδειά για το Κύπελλο
Μπαράζ ανανεώσεων για τον ΠΑΣ Λαμία
Εννέα παίχτες από πέρυσι συνεχίζουν και φέτος στα κυανόλευκα.
ΠΑΣ Λαμία: Όλες οι νεότερες ανακοινώσεις του συλλόγου
Παραμένει Γυμναστής ο Βασίλης Ευαγγελίου - Ανανέωσαν Θανάσης και Ραφαήλ Μαργαρίτης...
Σήμερα Δευτέρα η επίσημη πρώτη για τον ΠΑΣ Λαμία
Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα χρονιά…