Χρυσός ο Απόλλωνας Απόστολος Παππάς από τη Στυλίδα - Διπλή διάκριση για τον 13χρονο αθλητή! (ΦΩΤΟ)
Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Jiu Jitsu, που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη.
Μια ιδιαίτερη σημαντική επιτυχία για τη Στυλίδα και το ελληνικό Jiu Jitsu σημείωσε ο 13 χρόνος Απόλλωνας Απόστολος Παππάς, μέλος της εθνικής ομάδας Jiu Jitsu και μαθητής της Α' Γυμνασίου Στυλίδας.
Ο νεαρός αθλητής συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Jiu Jitsu, που πραγματοποιήθηκε στη Κρήτη, εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας.
Αγωνιζόμενος στην κατηγορία U14 +69, στο fighting system κατέκτησε την 1η θέση και στο newaza τη 2η θέση, πετυχαίνοντας μια σπουδαία διπλή διάκριση.
Ο Απόλλων ζει και προπονείται στη Στυλίδα.
Οι προπονητές του και η καθημερινή του αφοσίωση στην προπόνηση έχουν συμβάλει καθοριστικά στην αγωνιστική του εξέλιξη.
Η επιτυχία του δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα της τεχνικής του αλλά και της αγάπης, της προσπάθειας και της πειθαρχίας που δείχνει κάθε μέρα συνδυάζοντας σχολείο και αθλητισμό!
Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον σύλλογο και τους προπονητές για όλη την προσπάθεια και φυσικά το αποτέλεσμα!
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Ατρομήτου στη Λιβαδειά
Για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας…
Το Classic Legends Rally 2026 πέρασε και από την Αμφίκλεια
Το μεσημέρι του Σαββάτου (21/03).