ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Απατεώνες πήραν 46.000€ από ηλικιωμένη

Απατεώνες πήραν 46.000€ από ηλικιωμένη

Οι θρασύτατοι απατεώνες εκμεταλλεύτηκαν το πρόβλημα υγείας που έχει ο γιος της και κατάφεραν να τη πείσουν μέσα από τηλεφωνικές επικοινωνίες να τους καταθέσει τμηματικά 46.683€.

Οι δράστες φέρονται να παρουσιάστηκαν ως μέλη ξένης εταιρίας με την επωνυμία «Παγκόσμια Οργάνωση Θεραπείας», κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της 72χρονης από το Δήλεσι Βοιωτίας.

Οι απατεώνες, οι οποίοι παραμένουν άφαντοι, εντόπισαν την γυναίκα και απέκτησαν τηλεφωνικές επικοινωνίες μαζί της.

Μέσω τωντηλεφωνικών επικοινωνιών, οι οποίες φέρονται να διήρκεσαν από 23 Ιανουαρίου έως και 8 Φεβρουαρίου 2023, έπεισαν την 72χρονη να τους καταβάλει τμηματικά, σε ξένο λογαριασμό, συνολικά το ποσό των 46.683 ευρώ.

Όταν η ηλικιωμένη κατάλαβε πως πρόκειται για απάτη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας για να υποβάλλει μήνυση σε βάρος των άγνωστων δραστών.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο μικρός Γιάννης, μόλις 8 ετών, δίνει μάχη με τον καρκίνο - Ας κρατήσουμε το χέρι του, βοηθώντας ο καθένας όσο μπορει!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο μικρός Γιάννης, μόλις 8 ετών, δίνει μάχη με τον καρκίνο - Ας κρατήσουμε το χέρι του, βοηθώντας ο καθένας όσο μπορει!
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google