ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 8 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

17χρονος κατήγγειλε ληστεία σε βάρος του από 15 κουκουλοφόρους!

17χρονος κατήγγειλε ληστεία σε βάρος του από 15 κουκουλοφόρους!

Οι άγνωστοι δράστες σύμφωνα με το νεαρό, επέβαιναν σε τρία μηχανάκια και τρία αυτοκίνητα…

Μια ασυνήθιστη καταγγελία εξετάζει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας και αφορά ληστεία ανηλίκου από 15 άγνωστους δράστες!

Σύμφωνα με 17χρονο μαθητή, που κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η ληστεία έγινε το βράδυ της Πέμπτης (18/1) λίγο πριν τις 10:00’, όταν τον ίδιο τον προσέγγισαν και τον ακινητοποίησαν πέντε άτομα που φορούσαν κουκούλες, οι οποίοι και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή επιβιβαζόμενοι σε τρία μηχανάκια και τρία αυτοκίνητα, καθώς όπως σημειώσαμε στην καταγγελία του το νεαρό θύμα κάνει λόγο για 15 κουκουλοφόρους!

Το Τ.Α. Χαλκίδας ανέλαβε την προανάκριση για το συγκεκριμένο συμβάν.

Μπορεί η Λαμία να γίνει μια πράσινη πόλη; - Δείτε το Masterplan που παρουσίασε η Deloitte στο Δημοτικό Συμβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Μπορεί η Λαμία να γίνει μια πράσινη πόλη; - Δείτε το Masterplan που παρουσίασε η Deloitte στο Δημοτικό Συμβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ