ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

«Βουτιά» θανάτου για 57χρονο στην Σκιάθο

«Βουτιά» θανάτου για 57χρονο στην Σκιάθο

Αυτοκτόνησε 57χρονος πέφτοντας στο κενό από τον 2ο όροφο οικοδομής.

Στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου στην Σκιάθο γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για έναν 57χρονο υπήκοο του Ηνωμένου Βασιλείου που από τις 28 Ιουλίου παραθέριζε μόνος του στο νησί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Skiathoslife.gr τον άτυχο άντρα βρήκαν σε περιφραγμένο χώρο του πρώην ξενοδοχείου "Λαλάρια", εργάτες της οικοδομής στις 6.30 περίπου το πρωί.

Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 57χρονο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου για να διαπιστωθεί απλά ο θάνατός του.

Το 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο μαζί με το 4ο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Λαμίας «μπαίνουν» για τα καλά στον κόσμο της Λογοτεχνίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο μαζί με το 4ο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Λαμίας «μπαίνουν» για τα καλά στον κόσμο της Λογοτεχνίας