ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Άγραφα: Νέος δρόμος και ανοικτό πάρκινγκ στη Γέφυρα Μανώλη

Άγραφα: Νέος δρόμος και ανοικτό πάρκινγκ στη Γέφυρα Μανώλη

Ένα έργο το οποίο αναδεικνύει σε μεγάλο βαθμό την θρυλική Γέφυρα Μανώλη ολοκληρώθηκε σήμερα με την συμβολή του Δήμου Αγράφων.

Οι εργασίες διήρκεσαν για μία εβδομάδα περίπου και περιλάμβανε την δημιουργία ενός μεγάλου ανοικτού πάρκινγκ για μεγάλα λεωφορεία και οχήματα καθώς δεν υπήρχε.

Πλέον τα λεωφορεία μπορούν να φθάνουν μέχρι το τέλος της ασφάλτου να αφήνουν τους επισκέπτες και να μπορούν να στρίβουν επί τόπου κάτι το οποίο δεν ήταν εφικτό.

Επίσης έγινε διάνοιξη νέου δρόμου πιο προσβάσιμου στο Μνημείο.

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Φίλων Γέφυρας Μανώλη Γρηγόρης Φέρρας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αγράφων. Ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη, τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Μπράζια και τον χειριστή του μηχανήματος Αλέξανδρο Υφαντή για την πολύτιμη συμβολή του.

Η Παναγιώτα Διαμαντή, η δασκάλα της Φουρνάς Ευρυτανίας, στους πενήντα καλύτερους εκπαιδευτικούς παγκοσμίως
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Παναγιώτα Διαμαντή, η δασκάλα της Φουρνάς Ευρυτανίας, στους πενήντα καλύτερους εκπαιδευτικούς παγκοσμίως