ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων στον Αλμυρό - 14χρονος χτύπησε 16χρονο και του έσπασε τα δόντια

Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων στον Αλμυρό - 14χρονος χτύπησε 16χρονο και του έσπασε τα δόντια

Χειροπέδες στον 14χρονο και στον πατέρα του, ο οποίος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Ένα σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε χωριό του Δήμου Αλμυρού.

Δύο ανήλικοι, ηλικίας 14 και 16 ετών αντίστοιχα ήρθαν στα χέρια για αδιευκρίνιστους λόγους έως τώρα. Ο 14χρονος μετέβη σκοπίμως στο χωριό όπου διαμένει ο 16χρονος, με πρόθεση να τον αντιμετωπίσει. Εκεί, και παρουσία φίλων του δεύτερου ανηλίκου, του επιτέθηκε αιφνιδιαστικά και τον χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο.

Το θύμα της επίθεσης τραυματίστηκε σοβαρά. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο λόγω της κατάστασής του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στη γνάθο και έχει χάσει δόντια από τα χτυπήματα, με αποτέλεσμα να παραμείνει νοσηλευόμενος για περαιτέρω φροντίδα και παρακολούθηση.

Ο 14χρονος, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, συνελήφθη λίγο αργότερα από τις αστυνομικές αρχές και αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης σε άτομο που θεωρείται ευάλωτο λόγω ηλικίας. Παράλληλα, συνελήφθη και ο 45χρονος πατέρας του δράστη, ο οποίος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Και οι δύο πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου, η οποία διεξάγει προανάκριση για να διαλευκάνει τις συνθήκες και τα αίτια του περιστατικού.

Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών «αλλάζουν» τον κόσμο από την αυλή του σχολείου τους!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών «αλλάζουν» τον κόσμο από την αυλή του σχολείου τους!