Αξιωματικός της ΕΛΑΣ συνελήφθη γιατί δούλευε ως σεκιούριτι σε εργοστάσιο και είχε μαζί του υπηρεσιακό αυτοκίνητο
Ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα υποδιοικητής αστυνομικού τμήματος συνελήφθη γιατί δούλευε ως σεκιούριτι σε εταιρεία στα Οινόφυτα, όπου ιδιοκτήτρια φέρεται να είναι η σύζυγός του.
Μάλιστα οι συνάδελφοί του, του πέρασαν χειροπέδες την στιγμή που εκτελούσε βάρδια ως σεκιούριτι σε εργοστάσιο στα Οινόφυτα και μάλιστα είχε μαζί και υπηρεσιακό αυτοκίνητο.
Ο 48χρονος αξιωματικός, συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (02/02/2025) αστυνομικούς της Ασφάλειας Θήβας, να εκτελεί χρέη σεκιούριτι σε εργοστάσιο στη βιομηχανική ζώνη Οινοφύτων, ενώ η ιδιοκτήτρια της εταιρείας που είχε αναλάβει την φύλαξη των εγκαταστάσεων του εργοστασίου, είναι η σύζυγός του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο αξιωματικός εντοπίστηκε στις 11 το πρωί της Κυριακής (02/02/2025), να εκτελεί υπηρεσία φύλαξης, μόνος του, εντός του φυλακίου των εγκαταστάσεων της εταιρείας, στο 59ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών- Θεσσαλονίκης.
Στο χώρο στάθμευσης του εργοστασίου, βρέθηκε και υπηρεσιακό όχημα του Αστυνομικού Τμήματος που υπηρετεί ως Υποδιοικητής, και με το οποίο στη συνέχεια, μετά την βάρδια του στο εργοστάσιο, όπως σημειώνουν πηγές της αστυνομίας, θα πήγαινε σε μέτρα τάξης στη πόλη της Λιβαδειάς.
Ο αξιωματικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ θα συνεχίστεί η προανακριτική εξέταση.
Τελευταίες πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος του διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λαμία: Η σακούλα αντί για λίρες και χρήματα είχε μέσα πέτρες και καλαμπόκια - Πως παγίδεψε τους απατεώνες
Στη φυλακή ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες που είχε «πλούσιο» ποινικό παρελθόν. Οι απίθανες δικαιολογίες των κατηγορούμενων...
Λαμία: «Το Ράλλυ προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες και αγροτικό δρόμο» - Εξοργισμένοι οι αγρότες στο Λιανοκλάδι - ΒΙΝΤΕΟ
«Ζητάμε άμεση αποκατάσταση των ζημιών και αποζημίωση για τις καλλιέργειες, διαφορετικά θα κινηθούμε νομικά..», λένε οι αγρότες στην κάμερα του LamiaReport.
Φθιώτιδα: Οι πυροσβέστες έσωσαν ηλικιωμένη από τις φλόγες - Την ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις της και την επανέφεραν με ΚΑΡΠΑ
Το σπίτι της άτυχης γυναίκας λαμπάδιασε τα ξημερώματα, πιθανότατα από καντηλάκι - Η 82χρονη εισέπνευσε καπνό και υπέστη εγκαύματα.
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα διακοπών ρεύματος στη Φθιώτιδα
Μέχρι το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου…
Ξεκινά αύριο Τετάρτη το παζάρι στη Λαμία - Κλειστή η οδός Φιλίας
Παζάρι στη Λαμία και φέτος από την Τετάρτη (9/9) μέχρι και την Τρίτη (15/9).