Αλλάζει χώρο προσωρινά η λαϊκή αγορά Δομοκού για τη διεξαγωγή του παζαριού
18 με 24 Μαΐου - Η πρόσκληση του δήμου…
Την προσωρινή μετακίνηση του χώρου λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς της Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού, αποκλειστικά για σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου 2026 και την Παρασκευή 22 Μαΐου 2026, ανακοίνωσε ο Δήμος Δομοκού.
Ο λόγος είναι η διεξαγωγής της ετήσιας Εμποροπανήγυρης.
Ως προσωρινός χώρος δραστηριοποίησης των πωλητών ορίζεται η οδός Δημοκρατίας, στο τμήμα που εκτείνεται από τη θέση «Κοτρώνι» έως και τον χώρο στάθμευσης Ταξί, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχεια της εμπορικής δραστηριότητας.
Για το παζάρι Δομοκού που θα διεξαχθεί από 18 έως 24 Μαΐου 2026 ο Δήμος Δομοκού απευθύνει πρόσκληση για τη συμμετοχή σας:
«Το Παζάρι Δομοκού αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό για την τοπική κοινωνία και την ευρύτερη περιοχή, προσελκύοντας κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα εμπορικά περίπτερα και να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων.
Καλούμε όλους τους δημότες και τους επισκέπτες της περιοχής να τιμήσουν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, συμβάλλοντας στη διατήρηση και ενίσχυση ενός θεσμού με ιδιαίτερη σημασία για τον τόπο μας».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!