Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα: Ξεκίνησαν σήμερα οι πληρωμές προς τους προμηθευτές
Οι πρώτες πληρωμές αφορούν περισσότερα από 6.270 voucher που εξαργυρώθηκαν τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2025, ύψους 6,29 εκατ. ευρώ.
Ξεκινούν σήμερα (30.6.2026) από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας οι πληρωμές προς τους προμηθευτές για τις εξαργυρωμένες επιταγές (vouchers) του προγράμματος «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα», στηρίζοντας έμπρακτα την αγορά, τις επιχειρήσεις και την ομαλή υλοποίηση του προγράμματος σε όλη τη χώρα.
Όπως αναφέρει το newsit.gr, οι πρώτες πληρωμές αφορούν περισσότερα από 6.270 voucher που εξαργυρώθηκαν τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2025, ύψους 6,29 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί σταδιακά για το σύνολο των εξαργυρώσεων με βάση τη χρονική σειρά υποβολής τους.
Με συνέπεια και ταχύτητα, το υπουργείο διασφαλίζει τη σταθερή χρηματοδότηση του Προγράμματος, στηρίζοντας τόσο την ενεργειακή αναβάθμιση των νοικοκυριών όσο και τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν ενεργά στην υλοποίησή του.
Οι πληρωμές καταβάλλονται απευθείας στους δηλωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των προμηθευτών. Για περισσότερες πληροφορίες, οι προμηθευτές μπορούν να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected] .
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!