Αντιπυρική περίοδος 2025: «Κάποια πράγματα μας αφορούν όλους, ανεξαιρέτως» (ΒΙΝΤΕΟ)
Μέχρι 15/6 ο καθαρισμός των οικοπέδων μας και η υποβολή δήλωσης…
Το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υλοποιεί καμπάνια στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο (1 Μαΐου – 31 Οκτωβρίου), με την προβολή ενημερωτικών μηνυμάτων σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και ψηφιακές πλατφόρμες με στόχο την πρόληψη.
Η καμπάνια, που πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του ΑΔΜΗΕ, εστιάζει στην ανάγκη καθαρισμού και τακτικής συντήρησης οικοπέδων και αδόμητων εκτάσεων από ξερά χόρτα, κλαδιά και εύφλεκτα υλικά, με σκοπό τον περιορισμό του κινδύνου πρόκλησης ή εξάπλωσης πυρκαγιών. Προθεσμία καθαρισμού και υποβολή της σχετικής δήλωσης μέχρι 15/6. Πατήστε ΕΔΩ.
Το Υπουργείο υπενθυμίζει ότι η τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων δεν αποτελεί μόνο νομική υποχρέωση, αλλά και πράξη ευθύνης για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πανεκπαιδευτική απεργιακή κινητοποίηση από την ΑΔΕΔΥ Φθιώτιδας
Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 12:00' το μεσημέρι στη πλατεία Πάρκου.
«Pink Run» Αταλάντης για τον Καρκίνο του Μαστού
Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 12:00'.
Ειδικό τέλος ΑΠΕ 2025: Αυτά είναι τα χρήματα που επιστρέφουν στη Στερεά Ελλάδα
Σχεδόν 39 εκατ. ευρώ μοιράζονται πανελλαδικά σε Δήμους και οικιακούς καταναλωτές - Πρωταθλητές σε χρήματα αλλά και σε κορεσμό Εύβοια και Βοιωτία - Πόσα χρήματα ελαφρύνουν τους λογαριασμούς ρεύματος στη Φθιώτιδα και τι εισπράττουν οι ΟΤΑ.
Με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων η «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» του «Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς»
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17/10) στην πλατεία Ελευθερίας.
Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. σε νεαρούς απατεώνες στην Καρδίτσα - Πήγαν να πάρουν σακίδιο με 22.800€
«Άνοιξαν» πέντε υποθέσεις με λεία 146.000€ - Υποδύονταν τους λογιστές και τους εφοριακούς…