Από τη Λαμία η 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο στον Πειραιά
Κρίσιμη η κατάθεση του συντρόφου της για το τι προηγήθηκε της μοιραίας πτώσης…
Νέα τραγωδία με ένα νέο κορίτσι μόλις 24 ετών να χάνει τη ζωή του μετά από πτώση από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας, αυτή τη φορά στην Καλλίπολη του Πειραιά.
Λίγα 24ωρα μετά το σοκ με την απώλεια των δύο κοριτσιών στην Ηλιούπολη, η τοπική κοινωνία συγκλονίζεται από μία νέα τραγική είδηση με έναν νέο άνθρωπο να χάνει τη ζωή του και πάλι από πτώση από μεγάλο ύψος.
Δυστυχώς η συγκεκριμένη τραγωδία αγγίζει περισσότερο και την κοινωνία της Λαμίας και της Φθιώτιδας, καθώς η νεαρή κοπέλα είναι από την περιοχή μας. Οι σπουδές της και η δουλειά της την είχαν φέρει στην πρωτεύουσα, ενώ στο διαμέρισμα της οδού Καλλιρόης, βρισκόταν με τον 50χρονο σύντροφό της.
Η κατάθεση του τελευταίου στους αστυνομικούς αναμένεται να δώσει περισσότερα στοιχεία, σχετικά με το τι προηγήθηκε και κάτω από ποιες συνθήκες η νεαρή γυναίκα βρέθηκε στο κενό.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν νωρίτερα τα μέσα ενημέρωσης, ο θάνατος της 24χρονης ήταν ακαριαίος και παρά την άμεση διακομιδή της στο «Τζάνειο» δεν μπορούσε να της προσφερθεί κάποια ιατρική βοήθεια.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!