Από τη Λαμία ξεκίνησε το viral ταξίδι του «Λογαριασμού» της Κατερίνας Λιόλιου
Το κοινό της Λαμίας είχε την τύχη να ακούσει πρώτο τον «Λογαριασμό» της Κατερίνας Λιόλιου, να τον αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και να το κάνει viral για να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο πολυαγαπημένα τραγούδια της εποχής.
Η μεγάλη επιτυχία, που πλέον ακούγεται παντού και έχει κατακλύσει τα social media, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ζωντανά στη χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας στη Λαμία. Και όπως αποκάλυψε ο συνθέτης του τραγουδιού, Γιάννης Φακίνος, όλα έγιναν σχεδόν αυθόρμητα και χωρίς καν να έχει προηγηθεί κανονική πρόβα.
«Είμαι μια μέρα στην κίνηση, έχουνε κλείσει οι αγρότες την Εθνική, είμαστε από παραδρόμους όλοι, χαμένοι όλοι, δεν ξέρουμε πώς θα φτάσουμε στη Λαμία, σε ένα χριστουγεννιάτικο live. Με παίρνει η Κατερίνα και μου λέει “Σήμερα θα πούμε τον Λογαριασμό”», είπε αρχικά ο Γιάννης Φακίνος.
Όπως εξήγησε, το τραγούδι δεν είχε αρχικά αντιμετωπιστεί ως ένα απλό κομμάτι του δίσκου: «Παιδιά, ήταν ένα απλό κομμάτι στον δίσκο. Αυτό ήταν. Ήταν ένα κομμάτι το οποίο είχαμε πει ότι θα συμπεριληφθεί στον δίσκο. Και τελικά με παίρνει και μου λέει “θα το πούμε σήμερα”. Της λέω “ρε, προχθές το έστειλα. Τι τόνο θα το πεις;”. Δεν το είχαμε κάνει καν πρόβα στο στούντιο».
Δείτε το βίντεο:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Φθιώτιδα: Έπεσε πάνω στην νταλίκα που ήταν παρκαρισμένη μετά τα διόδια - Τραυματίστηκε ο οδηγός
Ένα ασυνήθιστο τροχαίο είχαμε τα ξημερώματα στα διόδια.
Έκανε τη ζωή Βολιώτη «κόλαση»: Τα 203 ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο για να τον διασύρει
Στη φυλακή για έναν χρόνο 41χρονη
«Θα σε σκοτώσω»: Στη φυλακή Ρομά που επιτέθηκε με σκουπόξυλο κι έσπασε το χέρι ταξιτζή στον Βόλο γιατί αρνήθηκε να επιβιβάσει τον ίδιο και τον πατέρα του
Σε 24 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο 31χρονος Ρομά που επιτέθηκε με σκουπόξυλο σε βάρος ταξιτζή στον Βόλο και του έσπασε το χέρι, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ - Υπήρχε προειδοποίηση του Σωματείου για τους δύο άνδρες
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εισαγωγής Ελλήνων του Εξωτερικού στα ΑΕΙ
Εισήχθησαν οι 663 από τους 888 υποψήφιους – Δείτε τις βάσεις- Μεταξύ 2 και 10 Οκτωβρίου οι εγγραφές
Την Κυριακή το 40ημερο μνημόσυνο του Γιάννη Κοντογεώργου
Η ανάρτηση του πατέρα του Πάνου…