Από τη Ροδίτσα Λαμίας στο αυτόφωρο ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά από αλκοτέστ της τροχαίας
Ο γνωστός δεξιοτέχνης του κλαρίνου, έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν με περιπολικό για να τον σταματήσουν.
Άσχημη κατάληξη είχε η επιστροφή στην Αθήνα για τον Άρη Μουγκοπέτρο, που το βράδυ του Σαββάτου ήταν μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή και την Κόνι Μεταξά στο πανηγύρι της Ροδίτσας στη Λαμία.
Επιστρέφοντας στην Αθήνα από τη Λαμία, ο Άρης Μουγκοπέτρος στις 8:00' το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας έπεσε πάνω σε περιπολικό της τροχαίας.
Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί είδαν στην οδό Μακρυγιάννη ένα αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και το καταδίωξαν κάνοντας σήμα να σταματήσει.
Πράγματι ο οδηγός έκανε στην άκρη και σταμάτησε. Οι αστυνομικοί είδαν ότι ο οδηγός δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση και προχώρησαν σε αλκοτέστ.
Δυστυχώς για τον Άρη Μουγκοπέτρο οι ενδείξεις του μηχανήματος ήταν τέτοιες που έπρεπε να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου θα κρατηθεί για να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πραγματοποιήθηκε στη Λαμία η εκδήλωση δημόσιου διαλόγου για τη νέα ΚΑΠ 2028–2034
Ενημέρωση για τον πρωτογενή τομέα – Συνεχίζεται η ηλεκτρονική διαβούλευση
Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.
Από μαχαίρια και ναρκωτικά μέχρι κινητά τηλέφωνα και router στα κελιά του Μαλανδρίνου (ΦΩΤΟ)
Έφοδος του «ελληνικού FBI» που έκανε «φύλλο και φτερό» επτά κελιά και κοινόχρηστους χώρους…
Βαρύ πένθος για το Δήμαρχο Γιάννη Σταθά που έχασε τον πατέρα του
Αύριο στο Δίστομο η κηδεία του Παναγιώτη Σταθά…
«Η Ψυχολογία αλλιώς!» – Στο Λύκειο Υπάτης οι μηχανισμοί άμυνας ζωντανεύουν μέσα από 16 κόμικς με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας.
Σαρακιώτης: «Πήραν ένα άρθρο που καταργούσε τη γραφειοκρατία σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και το κάναν εργαλείο διαφθοράς και διαπλοκής»
Στη Βουλή φέρνει ο Βουλευτής Φθιώτιδας τις καταγγελίες για αδιαφάνεια στις αναθέσεις δημοσίων έργων…