ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Άρωμα γυναίκας στο Λιμεναρχείο Στυλίδας - Αναλαμβάνει η Χρυσούλα Φλώρου

Άρωμα γυναίκας στο Λιμεναρχείο Στυλίδας - Αναλαμβάνει η Χρυσούλα Φλώρου

Μετά την Παναγιώτα Παπακωνσταντίνου ξανά γυναίκα επικεφαλής στις Λιμενικές Υπηρεσίες της Φθιώτιδας…

Η Πλωτάρχης Λ.Σ. Χρυσούλα Φλώρου, αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα Λιμενάρχη Στυλίδας σύμφωνα με απόφαση του Αρχηγείου του Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ.

Η κα Φλώρου ήταν μέχρι πρότινος Υπολιμενάρχης Στυλίδας και γνωρίζει άριστα τις ιδιαιτερότητες της περιοχής που αναλαμβάνει, καθώς υπηρετεί στη συγκεκριμένη υπηρεσία τα τελευταία τουλάχιστον 12 χρόνια. Θα είναι υπεύθυνη εκτός της περιοχής της Στυλίδας και των Α΄ Λ/Τ Γλύφας, Β΄ Λ/Τ Αγίου Κωνσταντίνου, Γ΄ Λ/Τ Σκάλας Αταλάντης και του Λ/Φ Αρκίτσας.

Παλαιότερα είχε υπηρετήσει στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Ναυτιλίας και έχει διατελέσει Διοικητής Λιμενικής Αστυνομίας. Είναι κάτοχος Διπλώματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Η νέα Λιμενάρχης Στυλίδας έλκει την καταγωγή της από το Νεοχώρι Δομοκού, είναι έγγαμη και μητέρα ενός κοριτσιού. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας, της λειτουργικότητας και της ανάπτυξης των λιμενικών υποδομών του Νομού Φθιώτιδας, αναλαμβάνει την ηγεσία της Λιμενικής Αρχής. Η τοποθέτηση αυτή αποτελεί συγχρόνως ιστορική στιγμή, καθώς είναι η πρώτη φορά που κάποιος από την περιοχή αναλαμβάνει τη θέση του Λιμενάρχη.

Να σημειώσουμε τέλος ότι είναι η δεύτερη γυναίκα που αναλαμβάνει σε αυτή τη θέση μετά την Λιμενάρχη Παναγιώτα Παπακωνσταντίνου. Η κα Παπακωνσταντίνου είχε αναλάβει στα τέλη του 2019 και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2021 για να γίνει Τμηματάρχης του 4ου Τμήματος της Διοίκησης Προσωπικού του Υ.ΝΑ.Ν.Π, παραδίδοντας στον Ευθύμιο Βέτσικα. Θυμίζουμε ότι ο μέχρι πρότινος Λιμενάρχης Στυλίδας Πλοίαρχος Λ.Σ. Ευθύμιος Βέτσικας μετακινήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην προαγωγική Σχολή Λιμενοφυλάκων.

Στον Κορυδαλλό η μητέρα για την κακοποίηση των δύο παιδιών στη Λάρισα - Τι είπαν για τον «Γιάννη»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Στον Κορυδαλλό η μητέρα για την κακοποίηση των δύο παιδιών στη Λάρισα - Τι είπαν για τον «Γιάννη»