ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Άσκηση Αποχιονισμού Χειμερινής Περιόδου στον ΑΘΕ: «Μαρτίνο 2025»

Άσκηση Αποχιονισμού Χειμερινής Περιόδου στον ΑΘΕ: «Μαρτίνο 2025»

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, 9:00 - 12:00...

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Νέα Οδός πραγματοποιεί Άσκηση Επιχειρησιακής Ετοιμότητας και Αποχιονισμού Χειμερινής Περιόδου, με την ονομασία «Μαρτίνο 2025», στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου από τις 09:00 έως και τις 12:00 θα υπάρχουν ολιγόλεπτες βραδυπορίες οι οποίες θα ξεκινήσουν από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Κάστρου στο 114,8ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Αντίστοιχα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, οι βραδυπορίες θα ξεκινήσουν από τον Α/Κ Μαλεσίνας στο 129ο χλμ.

Ταυτόχρονα, θα ισχύει αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) από το 119,8ο χλμ. έως και το 120,2ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία και από το 119,6ο χλμ. έως και 118,9ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Τραγωδία στα Τρίκαλα: 86χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τραγωδία στα Τρίκαλα: 86χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google