Αστυνομία και ΕΚΑΒ επενέβησαν για παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένη στο κέντρο της Λαμίας
Καλούσε σε βοήθεια από το σπίτι το οποίο ήταν κλειδωμένο…
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Λαμίας λίγο μετά της 11:00’, καθώς έκλεισε η οδός Χατζοπούλου, παρουσία ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.
Ο λόγος ήταν η παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένο άτομο που καλούσε σε βοήθεια από διαμέρισμα πολυκατοικίας, προκαλώντας την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και της Πυροσβεστικής.
Επειδή το διαμέρισμα ήταν κλειδωμένο και η ηλικιωμένη δεν μπορούσε να ανοίξει στους διασώστες, αναζητήθηκαν οι συγγενείς της γιαγιάς που εκείνη την ώρα απουσίαζαν από το σπίτι, προκειμένου να εισέλθουν εντός.
Ευτυχώς, όταν άνοιξε η πόρτα διαπιστώθηκε ότι η γιαγιά ήταν καλά στην υγεία της και μάλιστα μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αρνήθηκε τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!