Αυτοκίνητο έφυγε μαζί με το τρέιλερ μέσα στη θάλασσα
Ευτυχώς δεν κινδύνευσε άνθρωπος…
Στη θάλασσα βρέθηκε χθες το απόγευμα Ι.Χ.Ε. όχημα με ρυμουλκούμενο τρέιλερ και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Κατηγιώργη Μαγνησίας, κατά την ανέλκυση σκάφους από το νερό μέσω ράμπας ανέλκυσης-καθέλκυσης σκαφών.
Αμέσως, στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από τη Λιμενική Αρχή της Αγίας Κυριακής Τρικέρων, όπου εντόπισαν τον οδηγό του οχήματος στην ξηρά, ενώ δεν υπήρχαν επιβαίνοντες εντός του οχήματος κατά την πτώση του στη θάλασσα.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα και το τρέιλερ ανελκύστηκαν με την συνδρομή γερανοφόρου οχήματος, με μέριμνα του ιδιοκτήτη.
Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Αγίας Κυριακής Τρικέρωνν του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου .
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ράχες: Οι ξένοι βλέπουν την προοπτική - Εμείς γιατί την κρατάμε παγωμένη 15 χρόνια;
Οι Ράχες έχουν πληρώσει ακριβά την αδράνεια. Δεν χρειάζονται άλλη μία χαμένη δεκαετία (του Νίκου Παπαδή).
Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη το παζάρι στη Λαμία - Κλειστή η οδός Φιλίας από αύριο Σάββατο
Παζάρι στη Λαμία και φέτος από την Τετάρτη (9/9) μέχρι και την Τρίτη (15/9).
Καιρός: Επιστρέφουν και πάλι οι υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα χαλάσει ο καιρός
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, που όμως προς το τέλος της θα έχουμε πάλι αστάθεια και Φθινοπωρινό σκηνικό.
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές