ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Δεν εξαιρείται από την υπόθεση Καλογήρου η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή

Δεν εξαιρείται από την υπόθεση Καλογήρου η ιατροδικαστής  Ρουμπίνη Λεονταρή

Είχε παραιτηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής, από την υπόθεση διερεύνησης των αιτιών θανάτου του 39χρονου ψυχολόγου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Δεν εξαιρείται από την υπόθεση Καλογήρου η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή.

Η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, είχε παραιτηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής, από την υπόθεση διερεύνησης των αιτιών θανάτου του 39χρονου ψυχολόγου Βασίλη Καλογήρου.

Ουσιαστικά η κυρία Λεονταρή υπέβαλε αίτημα εξαίρεσής της από την υπόθεση μιλώντας για κατακρεούργηση της προσωπικότητάς της στο διαδίκτυο μετά την ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού, αλλά και για τις θεωρίες συνωμοσίας που εξυφάνθηκαν, όπως αναφέρει το protothema.gr, στη συνέχεια.

Λίγο αργότερα όμως, με δήλωσή τους οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου έκαναν γνωστό ότι εμπιστεύονται την ιατροδικαστή και ουδέποτε υπέβαλαν αίτημα εξαίρεσής της από την υπόθεση.

Έτσι, σε δήλωσή τους, ο Κωνσταντίνος Καλογήρου και η Σοφία Αποστολάκη σημειώνουν ότι «πληροφορηθήκαμε την δήλωση αποχής της Ρουμπίνης Λεονταρή από τα καθήκοντά της σχετικά με την ιατροδικαστική εξέταση του υιού μας και δηλώνουμε ότι εμείς δεν έχουμε λόγο εξαιρέσεως και ουδόλως αιτηθήκαμε την εξαίρεσή της, την οποία και εμπιστευόμαστε».

Ολοκληρώθηκε το Κτηματολόγιο σε Βοιωτία, Φωκίδα και Χαλκιδική
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ολοκληρώθηκε το Κτηματολόγιο σε Βοιωτία, Φωκίδα και Χαλκιδική
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος