ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Δύο φορές συναγερμός στην Καμηλόβρυση για εστίες φωτιάς

Δύο φορές συναγερμός στην Καμηλόβρυση για εστίες φωτιάς

Έτρεχε η πυροσβεστική αλλά και η αστυνομία…

Συναγερμός σήμανε δύο φορές στο κέντρο της πυροσβεστικής για πυρκαγιά εντός του καταυλισμού των Ρομά στην Καμηλόβρυση.

Αρχικά ο πρώτος συναγερμός ήχησε στις 19:15’ το απόγευμα με δύο οχήματα να σπεύδουν στο σημείο με τη συνδρομή της ΕΛΑΣ.

Η πυρκαγιά αφορούσε πιθανότατα άναμμα φωτιάς σε ψησταριά και πολύ γρήγορα την έσβησαν.

Πριν αλλάξει η μέρα, «χτύπησε» και πάλι ο συναγερμός για την Καμηλόβρυση και συγκεκριμένα στις 23:00’. Αυτή τη φορά η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για περισσότερες από μία εστίες και αυτό από μόνο του ήταν αρκετό για να κινητοποιηθούν όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις.

Τελικά από κοντά διαπιστώθηκε και πάλι ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και με τα δύο πρώτα οχήματα η κατάσταση ελέγχθηκε στα πρώτα 15 λεπτά.

ΑΑΔΕ: Τη Δευτέρα ανοίγει ξανά το ΟΣΔΕ για διορθώσεις σε λάθη πληρωμών στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2024 και 2025
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΑΔΕ: Τη Δευτέρα ανοίγει ξανά το ΟΣΔΕ για διορθώσεις σε λάθη πληρωμών στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2024 και 2025