Δύο θάνατοι 59χρονων στην Εύβοια
Με διαφορά λίγων ωρών δύο τραγικά περιστατικά στο νησί…
Πένθος σε χωριό του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, στην είδηση του ξαφνικού θανάτου 59χρονου. Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/10/25) και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, όπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Για τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου ήδη διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Σημειώνουμε ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου ενός άλλου 59χρονου Γερμανού υπηκόου ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του σε αγρόκτημα που διέμενε σε χωριό του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας και συγκεκριμένα του οικείου αστυνομικού τμήματος, ο θάνατός του ήταν αυτοκτονία καθώς βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι από κυνηγετική καραμπίνα που είχε δίπλα του και ενώ έχει αποκλειστεί η τέλεση εγκληματικής ενέργειας.
Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!