«Έφυγε» ο παλαίμαχος διαιτητής Γιώργος Κακατές
Ήταν αξιολογημένος διαιτητής Γ’ Εθνικής, ενώ είχε αγωνιστεί και ως επόπτης στη Β’ Εθνική Κατηγορία…
Θλίψη στη Φθιωτική διαιτησία, προκάλεσε η είδηση της απώλειας του Γιώργου Κακατέ που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι σε ηλικία 66 ετών.
Υπήρξε ένας από τους διαιτητές της «χρυσής φουρνιάς» του ΣΔΠ Φθιώτιδας, όταν η τοπική διαιτησία αξίωνε να βλέπει μέλη της στα μεγάλα σαλόνια των εθνικών πρωταθλημάτων.
Ο Γιώργος Κακατές ήταν αξιολογημένος διαιτητής Γ’ Εθνικής, όταν η συγκεκριμένη κατηγορία διεξαγόταν σε δύο μόνο ομίλους με παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου και τα γήπεδα γέμιζαν ασφυκτικά κάθε Κυριακή.
Είχε αγωνιστεί και ως επόπτης Β’ Εθνικής, καθώς το σύστημα προέβλεπε οι - όπως ονομάστηκαν μετέπειτα - βοηθοί διαιτητή να αξιολογούνται από την προηγούμενη κατηγορία και να συνεισφέρουν στους αγώνες ανώτερης κατηγορίας.
Από το ποδόσφαιρο απέκτησε την αναγνωρισιμότητα. Κάθε Σάββατο και Κυριακή (πρωί - απόγευμα) βρισκόταν σε κάποιο γήπεδο της Φθιώτιδας, αφού κάποτε η ΕΠΣΦ αριθμούσε ακόμη και 140 μέλη - ομάδες και κάθε εβδομάδα διεξαγόντουσαν πάνω από 25 παιχνίδια.
Ήταν όμως και ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, οικογενειάρχης και πρόθυμος να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του. Και αυτό τον έκανε ξεχωριστό και ιδιαίτερα αγαπητό στους ανθρώπους που τον γνώριζαν.
Όπως αναφέρουν οι «σειρές» του στο Σύνδεσμο, ο Γιώργος ήταν πάντα γνωστός για την εντιμότητά του, τον επαγγελματισμό του και την ακεραιότητά του. Υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση τον κόσμο του αθλητισμού και ειδικά η προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ήταν σημαντική. Θα λείψει από όλους μας.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα (13/10/25) στις 5:00’ το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγ. Αθανασίου Λαμίας.
Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο!
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα RoboHeads του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής
Πραγματοποιήθηκε στις 11 & 12 Αυγούστου 2026, στο Osaka International Convention Center, στην Οσάκα της Ιαπωνίας.
Λαμία: Βρήκε χαμένη βέρα και την επέστρεψε - Το «ευχαριστώ» στον νεαρό ντελιβερά
Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα συμπολίτη μας...
Στερεά: 24 συλλήψεις σε ένα 24ωρο - Τρία άτομα με χειροπέδες στη Φθιώτιδα
Έφτασαν τις 413 οι κλήσεις της Τροχαίας σε ολόκληρη την Περιφέρεια…