ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Εισαγγελική παρέμβαση για άγριο ξυλοδαρμό γυναίκας στην Εύβοια

Εισαγγελική παρέμβαση για άγριο ξυλοδαρμό γυναίκας στην Εύβοια

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Για σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κάνει λόγο ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ και του Σωτήρη Μπαρσάκη στην Κάρυστο της Εύβοιας.

Μια γυναίκα 53 ετών μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο της Καρύστου ξημερώματα Κυριακής (19/1/25)  από τον σύζυγό της  και από κει στον Ευαγγελισμό, εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής της.

Ο άνδρας της υποστήριξε ότι την βρήκε πεσμένη έξω από το σπίτι και πιθανότατα τραυματίστηκε από πτώση κατά τη διάρκεια εργασιών στο σπίτι, όμως ένα ανώνυμο τηλέφωνο που έκανε λόγο για κακοποίησή της άτυχης γυναίκας από αυτόν κινητοποίησε τις αρχές.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ την υπόθεση χειρίζεται η προϊσταμένη της Εισαγγελίας, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη από το ΑΤ Καρύστου.

Η γυναίκα δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση καθώς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και δεν είναι σε θέση να μιλήσει και για αυτό εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.


Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος