Έκαναν «πλιάτσικο» σε φωτοβολταϊκό πάρκο αλλά δεν πήγαν μακριά - Χειροπέδες σε τρία άτομα
Είχαν προλάβει να αφαιρέσουν καλώδια και να προκαλέσουν έτσι ζημιά στην εγκατάσταση…
Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Β1 Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θηβών, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) δραστών κλοπής, χθες (15-02-2026) μεταμεσονύχτιες ώρες, από εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκού πάρκου περιοχής της Βοιωτίας.
Πρόκειται για Έλληνες δράστες, οι οποίοι αφού παραβίασαν τη συρμάτινη περίφραξη του πάρκου, ιδιοκτησίας εταιρείας, εισήλθαν στο εσωτερικό του και προέβησαν στην αφαίρεση καλωδίων, ωστόσο το όχημα διαφυγής τους εντοπίστηκε από τους προστρέξαντες αστυνομικούς και συνελήφθησαν.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε (φωτογραφία), όπως επίσης δύο κουκούλες τύπου full face και ένας σκούφος που βρέθηκαν στο εσωτερικό του.
Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βοιωτίας/Παράλληλη Έδρα Θηβών.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη το παζάρι στη Λαμία - Κλειστή η οδός Φιλίας από αύριο Σάββατο
Παζάρι στη Λαμία και φέτος από την Τετάρτη (9/9) μέχρι και την Τρίτη (15/9).
Καιρός: Επιστρέφουν και πάλι οι υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα χαλάσει ο καιρός
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, που όμως προς το τέλος της θα έχουμε πάλι αστάθεια και Φθινοπωρινό σκηνικό.
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
Άγριος ξυλοδαρμός 22χρονης εγκύου από τον σύντροφό της – Σωτήρια η παρέμβαση γειτόνισσας
Της επιτέθηκε με κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα – Παραδέχθηκε την πράξη του στο δικαστήριο ο 28χρονος και ζήτησε ποινική διαμεσολάβηση.