ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Έκλεψαν άλογο πόνυ μέρα-μεσημέρι από τη Λαμία - Το φόρτωσαν σε τρέιλερ και έφυγαν σαν κύριοι

Έκλεψαν άλογο πόνυ μέρα-μεσημέρι από τη Λαμία - Το φόρτωσαν σε τρέιλερ και έφυγαν σαν κύριοι

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή το δει κάπου ας ενημερώσει την αστυνομία ή στο παρακάτω τηλέφωνο.

Η θρασύτατη κλοπή έγινε γύρω στις 11:00' το πρωί του Σαββάτου (25/10) στη νότια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Χαλκομάτας και Δαμάστας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι κλέφτες πλησίασαν το σημείο όπου ήταν δεμένο το μικρό αλογάκι με ένα μαύρο τζιπ που είχε και ένα τρέιλερ, στο οποίο και φόρτωσαν το πόνυ της φωτογραφίας.

Μάλιστα ένας γείτονας που τους ρώτησε που το πάνε, οι θρασύτατοι κλέφτες απάντησαν ότι έχουν συνεννοηθεί με τον ιδιοκτήτη και αποχώρησαν σαν κύριοι.

Για την κλοπή έχει ενημερωθεί η αστυνομία η οποία αναζητά τους κλέφτες μέσα από τις κάμερες της διαδρομής που μπορεί να ακολούθησε το μαύρο τζιπ.

Θερμή παράκληση εάν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε ή δει κάπου το πόνυ της φωτογραφίας, ή το μαύρο τζιπ με το τρέιλερ, να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο  697-348-9024.

Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο ωράριο των καταστημάτων στη Λαμία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο ωράριο των καταστημάτων στη Λαμία