Εξαφανίσθηκε 66χρονος από την Ανατολική Φθιώτιδα
Έχει να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή…
Υπάρχει εξαφάνιση 66χρονου από την Ανατολική Φθιώτιδα.
Ο 66χρονος εθεάθη τελευταία φορά την Παρασκευή 24/10 το βράδυ στην περιοχή της Στυλίδας και σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport οδηγεί ένα βυσσινί Hyundai ιδιοκτησίας του.
Οι συγγενείς του ενημέρωσαν σχετικά τις αρχές, το πρωί της Κυριακής κι έκτοτε ξεκίνησαν επίσημα οι αναζητήσεις.
Ενδέχεται η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Λοκρών
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:
Καμένο αυτοκίνητο από διαδηλώσεις - Ποιος το πληρώνει;
Η φωτιά από μολότοφ μπορεί να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά. Η αποζημίωση στην Ελλάδα εξαρτάται από συγκεκριμένες καλύψεις και εξαιρέσεις.
Ανοιξιάτικο τοπίο τις επόμενες ημέρες - Πότε χαλάει ξανά ο καιρός
Με ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός έως την Πέμπτη, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Εισαγγελική έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη - Ξανά στο «σκαμνί» οι δύο ψαράδες
Η αθωωτική απόφαση για τα δύο αδέρφια ψαράδες προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειας του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ.
Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι και δύο τραυματίες στα φανάρια του Αστυνομικού Μεγάρου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Στο οδόστρωμα κατέληξε ο δικυκλιστής, τραυματίστηκε και η οδηγός του αυτοκινήτου - Διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.