ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων με έδρα το Πυρί που έκλεβε αυτοκίνητα και διέπραττε ληστείες

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων με έδρα το Πυρί που έκλεβε αυτοκίνητα και διέπραττε ληστείες

Συνελήφθησαν δύο άτομα, ταυτοποιήθηκαν άλλα 6 που αναζητούνται, ενώ στη δικογραφία είναι δύο ακόμη «φυντάνια» που συμμετείχαν στις κλοπές…

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Αυγούστου 2025 το πρωί, στον Οικισμό του Πυρίου Θηβών Βοιωτίας, για την εξάρθρωση συμμορίας ανηλίκων Ρομά που είχαν ρημάξει τα αυτοκίνητα της περιοχής, ενώ εμπλέκονται σε υποθέσεις ληστειών και άλλων κλοπών!

Πιο αναλυτικά, συνελήφθησαν δύο παιδιά ηλικίας 16 και 12 ετών, ενώ αναζητούνται άλλοι πέντε (5) ανήλικοι καθώς και ένας ακόμη 20χρονος. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται επιπλέον δύο (2) ανήλικοι που ενέχονται σε μία διαπραχθείσα κλοπή, καθώς και επτά (7) συνολικά γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Η δράση τους περιλαμβάνει τη διάπραξη δύο (2) ληστειών, δεκαεπτά (17) κλοπών, εκ των οποίων οι έντεκα (11) τροχοφόρων, καθώς και έξι (6) αποπειρών κλοπής τροχοφόρων και μόνο για το διάστημα από 16 Μαΐου 2025!

Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη και εξακολουθητική δράσης τους, περιλαμβάνει χρήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, είδη ένδυσης, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα των παθόντων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τα 11.000 ευρώ.

Τα αυτοκίνητα που έκλεβαν τα οδηγούσαν οι ίδιοι με άσχημα αποτελέσματα για την λειτουργικότητά τους, ενώ σε τρεις (3) περιπτώσεις βρέθηκαν καμμένα, αφού πρώτα όλα τα είχαν «γυμνώσει» από χρήσιμα εξαρτήματα ή εξοπλισμό (μπαταρία, ραδιόφωνο, πινακίδες κυκλοφορίας κ.λπ.).

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βοιωτίας/παράλληλη έδρα Θηβών και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών.

Να σημειώσουμε ότι την επιχείρηση πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θηβών, με την υποστήριξη της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, καθώς και δύο (2) ενισχυτικών στην Δ.Α. Βοιωτίας, Ο.Π.Κ.Ε., από Θεσσαλία και Ήπειρο, αντίστοιχα.

Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους