Εκτός λειτουργίας τα φανάρια στα Γαλανέικα - Κίνδυνος ατυχήματος
Εκτός λειτουργίας βρίσκονται τα φανάρια σε μια από τις πιο πολυσύχναστες διασταυρώσεις της Λαμίας, όπως αυτή στα Γαλανέικα, εκεί όπου η Παπασιοπούλου γίνεται Λαρίσης και διασταυρώνεται με τις οδούς Σίφνου και Αγίας Παρασκευής.
Τα φανάρια είναι τελείως νεκρά, που σημαίνει ότι δε λειτουργεί ούτε το πορτοκαλί παλλόμενο που προειδοποιεί για κινδύνους και αυξημένη προσοχή!
Το «έξυπνο φανάρι» για τους πεζούς που λειτουργεί με χρονόμετρο, παρουσιάζει μια λευκή ευθεία γραμμή.
Λόγω και της ρύθμισης της προτεραιότητας από τα φανάρια δεν υπάρχουν κι ενδεικτικά σήματα κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να ισχύει η εκ δεξιών προτεραιότητα. Οι ντόπιοι βέβαια γνωρίζουν ότι η οδός Παπασιοπούλου ανέκαθεν ήταν δρόμος προτεραιότητας αν και τα σχετικά σήματα έχουν αφαιρεθεί από ετών αφού θα έπρεπε να απαγορευόταν και η στάθμευση, κάτι που ποτέ δεν τηρήθηκε.
Αυτό σημαίνει ότι αν δε φτιαχτούν γρήγορα υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. σε νεαρούς απατεώνες στην Καρδίτσα - Πήγαν να πάρουν σακίδιο με 22.800€
«Άνοιξαν» πέντε υποθέσεις με λεία 146.000€ - Υποδύονταν τους λογιστές και τους εφοριακούς…
Λαμία: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Όθωνος
Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων:
Περιφέρεια Στερεάς: Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.
Συναγερμός στις Θερμοπύλες για πυρκαγιά σε μονοκατοικία κοντά στην εκκλησία
Η άμεση κινητοποίηση πρόλαβε τα χειρότερα…
Εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Λοκρών
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση: