Εκτροπή αυτοκινήτου στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία - Δείτε εικόνες
Φτηνά τη γλύτωσε ο 70χρονος οδηγός του…
Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή αυτοκινήτου είχαμε στην 193,8 χ/θ του ΠΑΘΕ στο ρεύμα προς Λαμία, ακριβώς πριν τα διόδια της Αγίας Τριάδας.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα εξετράπη της πορείας του και αφού χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες ακινητοποιήθηκε δεξιά στο οδόστρωμα έχοντας υποστεί σοβαρότατες υλικές ζημιές.
Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, αρχικά εκφράστηκαν φόβοι ότι εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια ο 70χρονος οδηγός του οχήματος και δόθηκε εντολή να σπεύσουν στο σημείο τρία πυροσβεστικά μαζί με την 7η ΕΜΑΚ.
Τελικά με τη βοήθεια και διερχόμενων οδηγών που ενημέρωσαν αμέσως και το «100» ο 70χρονος βγήκε σώος από το αμάξι και μάλιστα αρνήθηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Λαμίας για εξετάσεις. Αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας - που ανέλαβαν την καταγραφή του συμβάντος - μαζί με συνεργείο της Κεντρικής Οδού, σήμαναν το χώρο μέχρι αυτοκίνητο της Οδικής Βοήθειας να απομακρύνει το ακινητοποιημένο όχημα.
Δείτε φωτογραφίες:
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!