Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε οπαδική συμπλοκή στη Χαλκίδα
Την ώρα που αναβιώνει η τραγωδία του Άλκη Καμπανού, κάποιοι είναι αμετανόητοι…
Τραγωδία τη νύχτα της Δευτέρας (3/11/25) στη Χαλκίδα, με αιματηρή συμπλοκή νεαρών για οπαδικές διαφορές όπως συγκλίνουν όλα τα στοιχεία.
Ο τραγικός απολογισμός - μέχρι στιγμής - είναι ένας 20χρονος νεκρός και δύο ακόμη συνομήλικοί του τραυματίες, ο ένας πιθανότατα από μαχαίρι επίσης, αλλά και τρεις συλλήψεις. Επιπλέον ακόμη δύο άτομα αναζητούνται για τη συμμετοχή τους στο πρωτοφανές για τα τοπικά δεδομένα επεισόδιο!
Όλα φέρεται να ξεκίνησαν λίγο πριν τις 11 με μια παρέα 4 νεαρών ατόμων να κυνηγούν μια άλλη παρέα νεαρών ηλικίας από 19 έως 23 ετών και να έρχονται στα χέρια στην οδό Ληλαντίων.
Εκεί κάποιοι εκ της δεύτερης παρέας φέρεται να έβγαλαν μαχαίρι με αποτέλεσμα ένας 20χρονος να πέσει αιμόφυρτος σοβαρά τραυματισμένος μαχαιρωμένος πολλές φορές στο σώμα. Ο συγκεκριμένος 20χρονος βρέθηκε γύρω στις 11:00’ το βράδυ έξω από το Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου τον μετέφεραν άγνωστοι με ΙΧ και τον παράτησαν προκειμένου να απομακρυνθούν πριν φτάσει η αστυνομία. Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο νεαρός που είναι γνωστός στην περιοχή και εργάζεται στην επιχείρηση των γονιών του, κατέληξε.
Λίγο αργότερα, στην πλατεία Ελευθερίας εντοπίστηκε και δεύτερος 20χρονος τραυματισμένος ο οποίος και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.
Από τις αστυνομικές έρευνες που ακολούθησαν συνελήφθησαν 3 άτομα, ενώ ένα ακόμη νεαρό άτομο διακομίστηκε στο Νοσοκομείο εξαιτίας θλαστικών τραυμάτων από τη συμπλοκή. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της ΕΛΑΣ που μίλησε στο ΣΚΑΙ, οι αρχές αναζητούν ακόμη 2 άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στο μακελειό και αποφεύγουν μέχρι στιγμής τη σύλληψη.
Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΙ:
Την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Χαλκίδας, ενώ σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου οι συλληφθέντες δεν είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε αδικήματα της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο, έρχεται σε μια χρονική στιγμή που εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, η δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Τι πιο επίκαιρο για να καταλάβουν ορισμένοι ότι το τυφλό μίσος οδηγεί σε πόνο και καταστροφή; Δυστυχώς κάποιοι είναι αμετανόητοι…
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!