ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Δίκτυο Τ57 «Χούπα Ελπίδα»: Ενημερωτική εκδήλωση σήμερα στη Λαμία «Το έγκλημα των Τεμπών και η δικαστική του εξέλιξη»

Δίκτυο Τ57 «Χούπα Ελπίδα»: Ενημερωτική εκδήλωση σήμερα στη Λαμία «Το έγκλημα των Τεμπών και η δικαστική του εξέλιξη»

Με τη συμμετοχή συγγενών θυμάτων...

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σήμερα Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2026, στις 6:30μμ, η Ομάδα Λαμίας του δικτύου Τ57 «Χούπα Ελπίδα», διοργανώνει στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11), ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Το έγκλημα των Τεμπών και η δικαστική του εξέλιξη»

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι οι συγγενείς των θυμάτων, Χρήστος Χούπας, Χρύσα Χλωρού, Πάνος Ρούτσι, καθώς και ο δικηγόρος( συνήγορος συγγενών) Γιώργος Ηλιόπουλος.

«Θεωρούμε απαραίτητη τη σωστή ενημέρωση για την ενεργοποίηση περισσότερων πολιτών με σκοπό τη συμπαράσταση στον δικαστικό αγώνα των συγγενών, γιατί η δίκη για τα video της εμπορικής αμαξοστοιχίας συνεχίζεται και η κύρια δίκη για το έγκλημα των Τεμπών, στις 23 Μαρτίου, πλησιάζει», αναφέρουν οι άνθρωποι της Ομάδας Λαμίας και συνεχίζουν:

«Στις 28 Φεβρουαρίου και φέτος καλούμαστε να επαναλάβουμε τις περυσινές μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις, δείχνοντας την έμπρακτη συμπαράστασή μας στον αγώνα των συγγενών των θυμάτων, δείχνοντας ότι η απαίτησή μας για απόδοση δικαιοσύνης παραμένει αμείωτη.

Το έγκλημα των Τεμπών δεν πρέπει να ξεχαστεί.

Ο αγώνας που δίνουν οι συγγενείς των θυμάτων είναι αγώνας όλων μας

Λαμία - Καύσωνας: Σε λειτουργία η κλιματιζόμενη αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Λαμία - Καύσωνας: Σε λειτουργία η κλιματιζόμενη αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google