Εντοπίστηκε τραυματισμένος ο μελισσοκόμος που αγνοούνταν στην Εύβοια
Είχε πέσει από το μηχανάκι του σε σημείο που δε φαινόταν από το δρόμο. Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας…
Σοβαρά τραυματισμένος συνέπεια τροχαίου ατυχήματος με το μηχανάκι του, βρέθηκε αργά τη νύχτα, ξημερώνοντας Τρίτη (18/3/25) στην περιοχή Γυμνό, ο 60χρονος μελισσοκόμος ο οποίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της προηγούμενης, όταν είχε φύγει από το σπίτι του για να δει τα μελίσσια του.
Τον 60χρονο εντόπισαν συμπολίτες του, εθελοντές, που έψαχναν όλοι τη νύχτα μαζί με την οικογένειά του και την αστυνομία, στις περιοχές που πήγαινε τα μελίσσια του.
Είχε πέσει εκτός οδοστρώματος, λίγο έξω από το Γυμνό και σε σημείο με βλάστηση. Έτσι ήταν πολύ δύσκολο να εντοπιστεί από διερχόμενους και βρέθηκε χάρη στη μεγάλη κινητοποίηση που προκάλεσαν οι δικοί του άνθρωποι.
Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Εξαιτίας της σοβαρότητας του τραυματισμού του εξετάζεται η διακομιδή του σε Νοσοκομείο των Αθηνών.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Καιρός: Επιστρέφουν και πάλι οι υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα χαλάσει ο καιρός
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, που όμως προς το τέλος της θα έχουμε πάλι αστάθεια και Φθινοπωρινό σκηνικό.
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
Άγριος ξυλοδαρμός 22χρονης εγκύου από τον σύντροφό της – Σωτήρια η παρέμβαση γειτόνισσας
Της επιτέθηκε με κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα – Παραδέχθηκε την πράξη του στο δικαστήριο ο 28χρονος και ζήτησε ποινική διαμεσολάβηση.