Επίσκεψη του νέου Διοικητή του ΚΕΥΠ στον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα
Στόχος η διατήρηση της αγαστής συνεργασίας ΠΕ Φθιώτιδας και Ενόπλων Δυνάμεων…
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας, Ηλίας Κ. Σανίδας, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, τον νέο Διοικητή του ΚΕΥΠ και Φρούραρχο Λαμίας, Ταξίαρχο Πέτρο Περιμένη, ο οποίος συνοδευόταν από τον απερχόμενο Διοικητή του ΚΕΥΠ και Φρούραρχο Λαμίας, Υποστράτηγο Αναστάσιο Μαυρομάτη.
Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο κ. Σανίδας, συνεχάρη τον κ. Περιμένη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ευχόμενος κάθε επιτυχία στην νέα του αποστολή. Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Μαυρομάτη για την προσφορά και το έργο του κατά τη διάρκεια της θητείας του, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη διατήρηση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ της Π.Ε. Φθιώτιδας και των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Π.Ε. Φθιώτιδας παραμένουν αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ των τοπικών αρχών και των Ενόπλων Δυνάμεων, με στόχο την πρόοδο και την ασφάλεια της περιοχής μας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Καιρός: Επιστρέφουν και πάλι οι υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα χαλάσει ο καιρός
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, που όμως προς το τέλος της θα έχουμε πάλι αστάθεια και Φθινοπωρινό σκηνικό.
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
Άγριος ξυλοδαρμός 22χρονης εγκύου από τον σύντροφό της – Σωτήρια η παρέμβαση γειτόνισσας
Της επιτέθηκε με κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα – Παραδέχθηκε την πράξη του στο δικαστήριο ο 28χρονος και ζήτησε ποινική διαμεσολάβηση.
ΕΠΑΣ Λαμίας: 250 θέσεις εισακτέων και ζήτηση για τεχνίτες – Το κενό στις πραγματικές θέσεις μαθητείας
Ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας σήμερα;