ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Επιστροφή στα 36αρια σε Φθιώτιδα και Θεσσαλία - Θα ανεβεί κι άλλο ο υδράργυρος την Τρίτη

Επιστροφή στα 36αρια σε Φθιώτιδα και Θεσσαλία - Θα ανεβεί κι άλλο ο υδράργυρος την Τρίτη

Μικρές δόσεις δροσιάς την Τετάρτη και ίσως Πέμπτη και Παρασκευή στην περιοχή μας…

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Επιστροφή στα… «κόκκινα» όσον αφορά τις μέγιστες θερμοκρασίες στην Ανατολική Στερεά και τη Θεσσαλία, σύμφωνα με τους μετεωρολογικούς σταθμούς του meteo.gr.

Ο υδράργυρος έφτασε τους 36,7 βαθμούς στην Καρδίτσα, ενώ στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στη Στυλίδα σταμάτησε στους 36!

Δείτε τον πίνακα με τις πιο ζεστές περιοχές τη Δευτέρα 15 Ιουνίου από το δίκτυο του meteo.gr:

Στη Λαμία η θερμοκρασία έφτασε μέχρι τους 32,8 βαθμούς στις 14:50’ το μεσημέρι που είναι η 3η υψηλότερη για φέτος.

Μπροστά μας όμως έχουμε ένα ακόμη «καυτό» 24ωρο, καθώς την Τρίτη 16 Ιουνίου στην περιοχή μας η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 21 και 35 βαθμών με τη μέγιστη τοπικά σε κάποιες περιοχές να ξεπεράσει και τους 36. Στα ορεινά βέβαια τόσο η χαμηλότερη όσο και η μέγιστη (κυρίως) θα είναι αρκετά χαμηλότερη ακόμη και 5 ή 6 βαθμούς.

Ωστόσο μπροστά μας έχουμε μία ακόμη διαταραχή με τοπικές βροχές που κατά τόπους θα είναι έντονες ειδικά την Τετάρτη 17 Ιουνίου. Βροχές αναμένονται μεσημβρινές ώρες και την Πέμπτη 18 Ιουνίου, αλλά υπάρχει πιθανότητα στην περιοχή μας να επηρεαστούν μόνο οι δυτικές και νοτιοδυτικές περιοχές. Ακόμη μικρότερη πιθανότητα για βροχή, δείχνουν αυτή τη στιγμή τα μοντέλα για τη Φθιώτιδα την Παρασκευή 19 Ιουνίου.

Γεγονός πρέπει να θεωρείται ότι η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, αναγκάζοντας τον υδράργυρο να υποχωρήσει ακόμη και κάτω από τους 30 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές. Στον ορίζοντα πάντως δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο σοβαρό βαρομετρικό που να χαλάσει την αίσθηση του καλοκαιριού και λογικά από το θερινό ηλιοστάσιο (21 προς 22 Ιουνίου) μπαίνουμε σε mood διακοπές!

Οι τεχνικοί του ΕΚΑΒ καταγγέλλουν την κατάσταση του στόλου και την απαξίωση των εργαζομένων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Οι τεχνικοί του ΕΚΑΒ καταγγέλλουν την κατάσταση του στόλου και την απαξίωση των εργαζομένων
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google